nillan funderar och har varit duktig

,128082-50


"Med låg självkänsla spelar de ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når- vi kommer ständigt

att vara rädda för arr misslyckas. vi kan heller inte uppskatta de vi uppnått utan måste hela tiden

uträtta mera. vi klarar varken av komplimanger eller kritik- och i slutändan kan vi förlora vår livslust."


Detta stod på baksidan av en bok som jag snubblade över när jag va och handlade idag "självkänsla nu! " heter den och de kändes som de va precis vad jag behöver just nu så ni kan ju jissa om de finns någon som antagligen kommer att sitta med näsan i en bok mesta delen av helgen.


idag har jag känt mig som en taxichaffis *tror jag i alla fall* har kört hit och dit väntat och kört lite till men jag har fått uträttat allt på min lista idag så jag tycker de känns ok...
Igår va jag o dottern på dans ju, ja danskurs och de va ju kul som vanlig. Dottern ville ha mig till att dansa jive med henne på söndag och efter mycket övertalande så sa jag ja. Men som om ödet kände på sig att Nillan nog skulle göra bort sig så va de för få anmälda så de blev inställlt.. ja de va ju synd om dottern för hon e duktig, hon gör till och med tappra försök till att lära mamma sin andra buggturer och jive här hemma i köket så hon tycker nog inte de e allt för pinsamt att mammsen dansar. Utan att skryta så har de gått bra, jag har inte ramlat en ända gång *vilket ni som känner mig inte hade blivit förvånade om så inträffat* jag har inte fällt någon heller. Jag har skött mig och gjort de jag ska och till och med fått beröm så lite stolt känner jag mig och de har varit värt 400 kr. ska försöka gå fortstättningskursen till våren. Har lämnat in betygen till apoteksteknikerutbildningen oxå idag och de värka som de ekonomiska löser sig *håller tummarna * utan att jag behöver säga upp mig.. lite glädje ändå..
 men av mina erfarenheter så tror jag inte att jag ska ha medvind någon gång så de e lika bra att inte tro för mycket på de..

i morgon ska sonen till Lund, han ska få Botox, dock ej i skönhetssyfte *han behöver inte de, han e snygg som han e* utan han ska få de för att spänningarna i armarna ska minska, Han har fått de två gånger innan och de har haft god effekt. Diskution även om han ska ha de i benen så vi får se hur de blir i morgon. För de e så med botox att ska man ha de på flera ställen måste de ges samtidigt, mängden fördelas då på någotsätt som jag inte begriper men så är de..
ska vara i lund kl 9 *tidigt* borde vara kriminelt att få så tidiga tider när man har en bit att köra *mutter* men IOFS lika bra att få de gjort för jag vet att de tar ju ett tag. först ska läkare titta, känna och dra, sen ska de Emlas (en bedövningssavla) och den ska sitta minst 1 timme. sen ska han få Dormicum ett lugnande medel som gör att han slappnar av och "glömmer" bort och sen kommer läkaren med Botox. Den sticker man in i de muskler man vill ska "slappna" till...
och efter detta blir de en tripp till storebror. Ska bli kul att träffa honom..

ja detta va Nillans tankar om dagen

de luktar gott här, har tjuvstartat och griljerar en skina.. jag vet jag kommer att vara "göörrr" trött på de
på julafton men skit i de, har ju käkat de nu i stället.
jag kanske till och med skiter i julmat totalt o gör pizza... Nä nu överdrev jag..

pössa
o glöm inte mössa


så vacket

128082-49


Fick denna bilden i dag, den är tagen i byn där jag bor och jag måste erkänna att de är en himla fin bild.. blev förälskad i den, bilden alltså.. 
vidare så har de varit en trist dag. de har inte hänt mycket eller jo de har de. hanfatet är på plats *skönt* så nu ska man städa *suck* sen i kväll är de dans på schemat.. hoppas att inte värken i kroppen kommer tillbax *håller tummarna*

ville bara visa att de är fint i göing

pössa

what to do???

128082-48


ja vad gör man när allt känns totalt hopplöst. De finns inte något kul att se fram mot bara en massa tråkiga måsten och en massa krav. De känns som jag sitter i ett väntrum och bara väntar på att något ska hända. Pesroner kommer, personer går, jag menar deras liv rullar vidare men jag sitter kvar där på min stol och ser hur livet bara susar iväg och jag vet inte om jag vill hänga med de.. jag vill leva missförstå mig inte men inte så här, De finns så mycket jag vill ändra ¨på, en del kan jag ändra på och de kommer jag att göra med, andra saker kan jag inte ändra på så där är de bara att "gilla läget" och där är det svårt. Hur ska jag acceptera något som jag inte vill?? Jag vill ha min mamma o pappa HÄR men inte kan jag få de, Dom har fått flytta till ängla landet och jag hoppas av hela mitt hjärta att dom har de bra där. Jag vill inte att de fö-ban..olyckan skulle drabbat min son. Jag är tacksam för att han lever de är jag men den uppespringande "friska" sonen är borta. Och de känns så kosntigt att sörja någon som ändå finns! Jag vet inte vad jag är för på humör idag tycker bara att livet står och hånler åt mig och pekar finger "där fick hon" "vad mera ska vi hitta på?"
jag skulle på att möte idag och jag vakande i morse med ont i hela kroppen och snurrande huvudvärk. jag ringde återbud och sen efter ett par alvedon och lite vila kändes de bättre, men jag kan ju inte ringa nu och säga att jag kommer då blir jag ju totalt idiotförklarad.
ja vad är livet?

pössa

Saknar mammis

128082-47ja tänk om de fanns ett tåg som kunde ta mig till änglalandet. De hade inte behövt gå dagligen men en gång om året i alla fall. sakande blir större och strörre på något overkligt vis. man tror att de ska bli lättare med åren men de blir bara annerlunda. de gör ont på att annat sätt.. Nu stundar storhelger, de e en fasa när de fattas någon. jag önskar mig mest va allt en pratstund med mamma.. undrar om Tomten kan fixa de ?
Nä jag tror inte de så här ensam sitter man med sina funderingar och en tomhet som gror och verkligen ättrar sig fast. Att leva med sorg blir ett levnadsstätt.. man får vara berädd på att närsom helst kommer tårarna. och de kan vara allt i från när man skala potatis eller när man står där på kyrkogården och namnet dunkar en i pannan nästan.. just där är de så defenitivt, de e ju till och med ristat i sten..

så alla ni där ute ta vara på er
va rädda om varanda
o njut av varje sekund men vet aldrig vad som händer

pössa

Saknar mammis

128082-47ja tänk om de fanns ett tåg som kunde ta mig till änglalandet. De hade inte behövt gå dagligen men en gång om året i alla fall. sakande blir större och strörre på något overkligt vis. man tror att de ska bli lättare med åren men de blir bara annerlunda. de gör ont på att annat sätt.. Nu stundar storhelger, de e en fasa när de fattas någon. jag önskar mig mest va allt en pratstund med mamma.. undrar om Tomten kan fixa de ?
Nä jag tror inte de så här ensam sitter man med sina funderingar och en tomhet som gror och verkligen ättrar sig fast. Att leva med sorg blir ett levnadsstätt.. man får vara berädd på att närsom helst kommer tårarna. och de kan vara allt i från när man skala potatis eller när man står där på kyrkogården och namnet dunkar en i pannan nästan.. just där är de så defenitivt, de e ju till och med ristat i sten..

så alla ni där ute ta vara på er
va rädda om varanda
o njut av varje sekund men vet aldrig vad som händer

pössa

sega tordsdagen

128082-46denna dagen hade oxå ett slut, de trodde jag inte. För fy sjutton vad lång den varit och bara en massa regn o dysterhet, Inte undra på att man tvivlar på att de ska vända. En stor tröst är att de snart gör de..
jag har inte fått mycket gjort idag. Fattar inte varför de känns så här nu. jag brukar inte ha min down period nu, den brukar komma på våren men just nu känns de mycket motigt o hopplöst. De finns inte så mycket roligt att se framemot och frågan är om jag orkar se famåt.. jag får väl ta mig i kragen men de e lätt sagt de, O de går inte alltid.
De roliga som jag har att tänka på är att jag blev bjuden på "tjejparty" i dec nere i Ystad, De kan ju bli kul om jag nu får möjligheten att åka dit, jag får kolla läget lite.

annars är de julsakserna som ska fram som står på schemat i helgen. Jobbigt men mysigt när de blir klart. *hoppas jag* ska se om jag kan åka iväg o shoppa lite nya saker i morgon..
men som sagt i morgon är en annan dag..


sitter o funderar på livet, har ett val framför mig. jag vet inte hur eller vad jag ska göra. jag vet bara att de innerbär en risk och att jag måste bestämma mig innan Tisdag, Så Nillans hjärna går på högvara,, inte undra på att man e trött..

sonen mår inte heller så bra, han har fått inhalera några gånger idag plus att han fått betapred. han e trångandad och hostar som bara den. Jag hoppas att betapreden hjäler anars blir de sjukhuset.
man blir orolig när de e andningen.. han hade de jätte jobbigt i morse men sen "lättade" de lite men de har inte varit riktigt bra. Så de blir ingen dagis för honom i morgon. Hoppas att han kan sova i natt o att de e bättre i morgon.
 nu ska jag se vad jag kan göra åt kvällen... ha de bra

pössa

nillans tisdags svammel

128082-44
jag vet inte hur eller vad jag ska börja skriva, så olikat mig. För de brukar vara så med mig att när jag sätter mig här så bara flyter allt "ut" de är inte mycket som har hänt och de e väl tur de, Med tanke på förra veckan då de va minst sagt kaos.. Igår va de återbseök med dottern och sen skolan för nillan. Sen tog jag mig en halv timme i solen *gott som fan* I går kväll va mia här och jag fick minsann presen :-) blev så glad så.. *tack pinglis*
Nu har den dära ångetsten inför julsen börjar göra sig påmind.. Allt som ska fram o gejas o fixas. Jag blir trött av att bara tänka tanken.. Men de blr som de blir och jag har bestämt att jag SKA ta de lugnt i år.. Vi får väl se hur de går med den saken.
I morgon är de dans igen.. ska bli kul.. sen är de nästan slut på veckan ingen, De e inte klokt vad tiden bara rusar iväg.. var blir den av?


Och när man tittar ut vet man juinte vad de är för årstid för de är någon blanding av många tycker jag.
Nu ska jag se om jag kan fixa i hop lite mat...

ses ha de godis där ute..

pössa

baksidan

128082-43ja de e vad jag gör till allt idag... vänder den vackra sidan till... orkar ingen idag ,, hjärnar går på högvara och jag orkar inte med alla tankar som far igenom den. snälla uppfinn en offknapp till den.. snabbt.. jag orkar inte tänka mera.


allt känns så dj-a jobbit nu. Det finns så många måsten o jag orkar inte med dom...
jag går i ide och vaknar upp någon gång i april eller så...
gud så gött de varit...

f-n vad jag gnäller...men de måste man oxå få göra i denna djungel av alla måsten

pössa

seg dag

128082-40
Hemma igen då.. dottern kom hem idag.. Hon har haft de jätte jobbigt, lilla gumman. Men nu hoppas jag att hon blir bra o inte åker på fler "återfall"...
idag är de fredag. de har varit en lång dag, jag har varit trött och åter trött.. Men de blr man väl när man inte kommer i säng förrän halv tre om nätterna. Jag vet att de e dumt men nu blev de så inatt...
I helgen blir de inte så stor artade planer, ska hälsa på min bror är de enda som e planerat just nu, men de kan ändras snabbt, men vet aldrig..

nu ska jag sätta mig i soffan men familjen o käka lite godis, innan de göttaste e slut :D
pössa

Vilken dag

Vilken dag

Vaknade av att telefonen ringde halv sju i morse.. de va flickorna pappa.. De hade varit tvunga att åka med henne till sjukhustet i går kväll för hon hade så ont i magen.. så hon blev inlag,, Men de lugnade sig så hon kom hem idag igen men ska ta de lugnt.. Fan vad man tycker synd om dom små när de e sjuka.. Nu är hon inye så liten men ändå.. Så denna lilla blomma Här uppe tillgängar jag henne.

Näa jag kommer in på sjukhuset ocj den avdelningen är de så mycket som kommer tillbaka. Det va ju där vi tilbrinagde tre månader för två år sedan. Vist är de kul att träffa alla som hade hand om sonen o de är kul att berätta om hans framsteg, men man kommer oxå i håg känslan över att vara där. Som att vandra omkring i en glasbubbla..

trött och åter trött är jag idag,, ska lägga mig nu i hoppas vara piggare i morgon.. de e så konstigt jag va piggarer undertiden jag hade lugniflammation än nu efteråt.. *fattar inte de'
pössa

sanna vänner

128082-38

Sanna riktiga vänner är svåra att hitta. Men när jag väl hittar någon så är de min vän i vått och torrt.,,
jag älskar mina vänner och jag gör allt för dom, Jag vill att dom ska ha de bra och att dom ska må bra.. mina vänner förtjänar de bästa.. Dom finns där för mig när jag behöver de..alltid..
jag e så tacksam och stolt över som... ni vet vilka ni e så jag behöver inte namnge er.. Ni e bäst helt enklat,, love you som fan... har en del killkompisar som betyder lika mycket som är lika mycket värda ,,
love you all.,

ha de bäst och ta vara på er

pössa

full fart mot helgen

fredagsros
Fredag..Full fart mot helgen... Eller i alla fall med damsugaren...kallt är de idag med.. Nu måste man nog erkänna att vintern är här *sucka* jag som inte tycker om vintern... Jo jag kan väl tycka att de e mysigt med en fin vinterdag man här i denna delen av sverige så är de sällan snön ligger för de brukar snöa och sen bara töa, så totalt onödigt.

Jag känner mig inte helt ok idag... kan inte förklara hur...livet e konstigt...


som de e tänkt så är flickorna hemma ikväll.. så de blir mys och lite IDOL tittande, sonen ska till sin pappa,, saknar honom redan.. japp jag e knäpp..
nä nu ska jag ta en vals med dammisen...

pössa 

kväller

kväller
Då va denna dagen slut, skan snart gå o lägga mig i hoppas på att kunna sova. Just nu är inte sova min starka sida. Av någon anledning.. Hjärnan går liksom på högvara och de e svårt att koppla av. Så om någon vet va off knappen till hjärnan finns mottages denna information mycket välkommet.
Tänker för mycket jag vet,, men hur lätt är de att sluta då? Jag vet att de inte e bra men jag vet inte hur jag ska sluta...


I morgon börjar helgen, "full fart mot helgen" Jag vill att de ska hända något kul i helgen och jag hoppas att de gör de  med med hela mitt hjärta, Efter denna veckan känns de som de behövs..

Nu ska jag se om jag kan nanna.,..

pössa


hjärta

hjärta


Jag måste få skriva av mig lite... jag e så arg inom mig så jag vet inte vad jag ska ta mig till... Skulle kunna ställa mig i skrika rakt ut men inte fan hjälper de.. antagligen kommer dom med konstiga tröjer med armarna på ryggen o hämtar mig... här går men och försöker på alla sätt o vis. Man kämpar mot motgångar man tvingas få slängda mot sig. Hela tiden händer de något och de e sällan av de positva slaget.. Jag kämpar med kommunen för min sons del. Han va med om en trafikolycka för två år sedan. Han bröt nacken, han sitter i rullstol men han kan gå med hjälp. Han är inte förlamad. Men han har nervologiska men.. Hans rättigheter kämpar jag om, dvs.. assisten eller kontaktperson. Eller rättare sagt ska de ligga på kommunens åtagenade eller inom LSS.. allt detta är en djungel.. Sedan är de detta med försäkringsbolag... De e så lätt att teckna en försäkring idag, oftast räcker de med ett telefonsamtal,, men när de kommer till den biten att man ska få ut pengar.. ja de e är en helt annan karusell.. Och till detta har jag fått anlita advokat, som hör och häpnad betalas av föräkringsbolaget. Ja de va en del.. En annan sak som Nillan lägger sin tid på det är att jaga den vvs firma som i juni månad fick en beställning på ett höj och sänkbart handfat till toan så sonen ska kunna tvätta händer, eller i alla fall hjälpa till..själv. Handfatet har tydligen kommit men inte hit här.. Nä de har de inte haft tid med.. så dit ringer jag oxå typ varje dag och frågar efter de. vidare så har jag lämnat in en ansökan om att sonen ska få en  automatiks dörröppnare... ja vi får väl se om den dyker upp och när...
sen har jag min styvpappa på sjukhus.. han ramlade och bröt benet, så nu rehabliliteras han så han kan komma hem så fort som möjligt.. själv har jag ju haft lunginflammation så jag har inte vågat åka o häsla på honom. Får väl ta och göra de..
gode tid vad jag gnäller.. men de e så mitt liv e. Just nu känns de som jag tillbringar hur många timmar som helt i telefonköer för att få svar att "persoen du söker är inte anträffbar just nu" *hopplöst*

Nä nu e klcokan dax för middag typ.. *sucka* denna eviga matfråga..


pössa

orkar inte mera

minne

klockan är inte middag än och de känns som de borde vara kväll o sovdax...
Allt har hänt denna veckan o jag känner bara "bajs" När kommer de ljuva livet alla pratar om? Antagligen inte alls till mig...
det är sonen "hemma från dagis dag" idag...kanske man skulle ta o rensa hjärnan med att gå ut i de fina vädert o försöka njuta....
Var och dansade igår ju,,, går ju en nybörjar kurs, satan vad kul det är att bugga, de gick minsann riktigt bra igår, Så nu vill man snart ut i svängen o visa sina kunskaper..
De e ju snart helg:-)...

skit vad många måsten jaghar igentligen...tvätt o allt. Ibland undera jag om de e mitt kall i livet att tvätta,diska o städa..nja lite kul har jag ju men idag känns de mesta så tungt....


satt igår och funderade på minnen... man hr många fina minne som man inte vill glömma, som man inte vill glömma, som man tar fram en o annan gång o minns,, skrattar åt, gråter åt eller bara längtar tilllbax till,

nu ska jag inte sitta här o vara sentemetal... "gilla läget" typ..'
´

pöösssa for now

skolan

sitter i skolan... Håller på med en massa skolarbete som jag inte hann med förra veckan då jag inte mådde så bra. Jag tycker att jag känner som bättre.. även om jag just nu känner att jag har massor att göra... i kväll är de dans med.. jag tycker de e kul att dansa. men som jag sa jag känner mig stressad när jag har massor att göra... och jag har verkligen massor att göra..
de e inte bara som jag säger de finns jätte mycket måste i mitt liv nu.

*sucka*

ja nu ska jag återgå till skolan...

pössa

~sånger som jag gillar

128082-32


utan för fönstret slår våren ut
marken blir grön igen
Allt som va dött väckt till liv, de kan oxå vi
så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt, längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn som jag i din famn
så länge vi älskar

de är för oss solen går upp
lysser som guld för kärlekens skull
solen går upp så oskuldsfullt
och lyser på oss för kärlekens skull

Högt på ett berg står en kattedrar
och pekar upp mot skyn
de e för himlen i dig  och jorden o mig
älskar varandra

de e för oss som solen går upp
lysses som guld för kärleken skull
solen går upp så oskuldsfullt
och lysser på oss för kärlekens skull
solen går upp så oskuldsfull
och lyser på oss för kärlekens skull
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Till min bror
himlen är oskyldigt blå
som ögen när barnan e små
 att regndroppar faller som
tårarna gör, de rår inte stjärnorna för
Broren jag vet hur de känns
När broar till tryggheten bränds
fast tiden har jagat oss in i en vrå
är himlen så oskyldigt blå

När vi växte upp
lekte livet
vi va evighetens hopp
de va helt självklat att vår framtid skulle bli
oförbrukat fri
sommrar svepte fram och jorden värmde våra fötter där vi sprang
rågen gungade och gräset växte grönt
hela livet va så skönt

himlen är oskyldigt blå
som ögon när barnen e små
att regndroppar faller som tårarna gör
de rår inte stjärnorna för
Broren jag vet hur de känns
när broar till tryggheten bränds
fast tiden har jagat oss in i en vrå
e himlen så oskyldigt blå

frysna på en strand, flög vi med drakar medan
tiden flöt iland
vi va barn som ingen onska kunde nå himlen va så blå
nu tar molnen mark jag va förblindad av att solen sken så stakt
men mina ögon kommer alltid le åt dig kan de begäras mer av mig?

himlen är oskyldigt blå, de djupaste hav lika så
att Regndroppar faller som trårna gör de rår inte stjärnorna för
Broren jag vet hur de känns
när broar till tryggheten bränds
fast tiden har jagats oss in i en vrå e himlen så oskyldigt blå


av någon anlrdning tänker jag alltid på min storebror när jag  hör den låten...
lev livet

128082-31

Tror du att jag sitter här ensam o förgråten...
du lovar allting jag begör om du blir förlåten...skyll dig själv
Du som hade chansen skyll dig själv
Nu viftar jag på svansen
kroppen ropar

LEV LIVET VARJE MINUT, LEV LIVET TILLS DE TAR SLUT
JAG SKA SAMLA STUNDER  NYA UNDER ÄLSKA OCH ANDAS ALLA SEKUNDER
LEV LIVET NÄTTER OCH DAG
LEV LIVET, LIVET JAG HAR LÅT DE HÄNDA LÅT DE KOMMA JAG VILL JAG VILL JAG VILL

Alla vackra SMS vill jag bara slänga
Dina nummer din adress dom ska jag fötränga...skyll dig själv  lek med dina minnen
skyll dig själv...nu svävar mina sinnen
Kroppen ropar

LEV LIVET VARJE MINUT, LEV LIVET TILLS DE TAR SLUT
JAG SKA SAMLA STUNDER, NYA UNDER ÄLSKA OCH ANDAS ALLA SEKUNDER
LEV LIVET NÄTTER OCH DAG
LEV LIVET,LIVET JAG HAR LÅT DE HÄNDA LÅT DE KOMMA JAG VILL JAG VILL JAG VILL

Jag vill lyfta och landa
jag vill leka med andra
o kittlar i mig och de viskar imig
och de ropar i mig

LEV LIVET!!!!!!!JA detta är en av Nillans partylåtar.... klart att man ska leva livet innan de e försent, i den mån man kan...

Aftonstjarna

Afonstjarna

ja då va denna dystra dagen slut..snart..
de har hänt lite tråkigheter här.. tyvärr...Man de som inte dödar de härdar så
jag ska nog överleva detta med.
Men de tar alltid på en när de gäller ens nära...
jag ska lägga min son nu... Kommer tilbax o skriver av mig

pöössaa

i´m in pain

128082-25

Ojoj... Indianer i vassen.. fasiken vad ont de gör *tycke synd om mig själv* Mår inte alls bra idag..
vill bara ligga med något varm på min onda mage o tycka synd om mig...
varför ska de vara så svårt att vara kvinna? o vad jag gnäller...

skiver mera sen ska se om jag kan vila bort en del av de onda...

pössaAIK

AIK
ja tänk så nära de va att AIK hade tagit SM-Guld!! Men jag måste ändå hylla dom..som dom har kämpat o år... Från super ettan till andra plats i allsvenskan...De e bra de!


ÅÅÅHHH vi e AIK o
alltid e vi med er
och alltid ska vi se er ta poäng...


Gnaget e laget som inte tappar taget

AIK AIK AIK.....

Kärleken är

128082-25


Kärleken är underbar... Den kan få en att må bra.. men de gör oxå så himla ont.. Den är svår att förstå sig på.. Men de e en ljuvlig känsla..
I dina armar önskar jag att tiden stannade, inga måsten eller inte sådan.. bara du o jag o kärleken..

Ja nu sitter nillan här o svamlar lite.. ska kolla på fotbollen nu.. Hoppas att AIK vinner....
pössa

Tidig morgon

128082-23Detta börjar bli helt sanslöt nu,,, De går bara inte att sova längre.. VAD SKA JAG GÖRA? Jag håller på att bli tokig...Hade sånna planer inför dagen i gårkväll om att gå ut o gå och att EV baka.. jag kan säga att som de känns nu så ör jag glad om jag bara orkar genomlida dagen... o klockan när inte fem på morgonen än.. Vilket underbart liv va????
Min underbara vän hade varit nere på kykogården i går o satt två ljus för två små änglar.. De blev så känslosalmt i mitt hjärtat att jag började gråta... Hon är så god denna människa.. Vi miste våra barn samma dag, på samma sjukhus...dom ligger i minneslundenhär vi bor, och den trösten har för mig varit stor, Dom e inte själva utan att dom har varandra där uppe.. dom har säkert hur kul som helst där o busar på som bara den...Så när jag inte kom till skott att åka ner o tända ett ljus så hade hon gjort de..*love you gummis*

Vänner betyder så väldigt mycket för mig. Dom jag har vill jag ha kvar till varje pris, jag gör allt för dom..


Innan i natt så satt jag och funderade på detta med åldern.. Att man städigt ska förvanta sig att vara på ena eller andra viset vid en viss ålder. Jag vet att jag trottsat mycket av många tyckatnde.. tex.. jag percade mig, på två ställen inom loppet av tre veckor... jag ska gadda mig.. jag gillar partylivet fast jag e fyra barns mamma..Jag gör de som känns rätt för mig, sen om de inte är bra eller vav jag nu ska kalla de... ja de blir ju mitt beskymmer de med..Just nu trivs jag med mina percingar o till våren bär de av till Sweden Rock.. Va där i våras o gode tid vad kul vi hade, lever på de än dag..
ja sån är jag

CARPE DIEM
Pössa

Till mina änglar

128082-22

Tänder detta ljus för alla mina nära som inte finns kvar här hos oss... ni som fått gå vidare till änglalandet,,,Tomheten här är stor o det går inte en dag utan att jag saknar er.... ha de bäst där ni e  o vi ses... kramizar


slappat

128082-21
Idag, så här längt har jag bara slappat... har kollat på film o sovit en stund...
håller på att laga lite mat nu, de blir potatisgratäng med en köttbit till...ja de duger väl en alla helgons helg..
har minsann bäddad rent med.. med nya lakan så jag kommer förhoppningsvis sova gott i natt..
I allmänhet har livet tuffat på som vanligt...vad som händer i kväll vet jag inte.. har inte tänkt dit än...
är sleten äter pencelin för lunginflammation,, inte undra på att man e trött IOFS..
nä... pössa på er allalove

128082-20
ja de e sant jag gör verkligen de !!!!!!
pössa

suckardagen

128082-19

ja då va de fredag o full far mot helgen...*suck* Känner inte alls för helg,, Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag känner för.. Möjligtvis att sätta mig på en gren i en skog o sitta där o bara va.. Men så fungerar inte livet utan de e bara att gilla läget...typ... Vad har man för val? Fy vad jag gnäller nu för tiden..


Sonen e hemma denna helgen, tror någon av flickorna kommer med men de upptäcks ju... de e så välkommna så...
återkommer sen med mera ...

pössa

Vänner

128082-17
Minst miljoner roser skulle jag vilja ge mina vänner.. För utan dom vet jag inte vad eller vad jag hade varit idag. Jag har turen att ha sånna vänner som jag kan prata om allt med.. Jag känner mig som jag e i deras sällskap, jag menar jag behöver inte göra mig till, jag e som jag e.. Jag älskar mina vänner och jag gör allt för dom..

Ni är de bästa man kan ha... Love you som fan...

Mina underbara barn får oxå ett gäng roser för dom e så underbara dom med.,.,

Mitt love för själklart minst lika många. Min kärlek till dig är stark som svart granti o lika tålig.. Du förstår mig och du lyssnar.. jag älskar dig verkligen med hela mitt hjärta och lite till.. Du är mannen jag vill dela allt med även om du ibland inte fattar de...ja nu har jag fått av mig lite av mina känslor som bubblar i mig i kväll.. vet inte varför men de blir så ibland.. man blir rädd att man tar något förgivit... Mina vänner har alltid funnits där för mig, en tag hade jag flera men efter att "sorterat" så har jag de bästa kvar o är helt nöjd med detta.. vi förstår varandra..

barnen är klart ens allt.. de e mina ädelstenar....

jag har inte min mamma eller pappa kvar här i denna värld.. mamma dog när hon va 42 år och pappa dog i en trafikolycka när han va 37.. så jag kan inte påstå att medelåldern är hög dikert. Att ha mist någon nära är jobbigt som fan att leva med.. de är ett svart hål.. ett tomrum som inte kan fyllas med något annat.. Och nu i allahelgonatid blir de ännu mera kännbart... Jag miste en vän i våras med.. vi stod inte varandra jätte nära men ändå.. hon bara dog... inte ens 30 år fick hon... ja vem har sagt att livet e rättvist?


Nä usch vad dystert de blev nu... självklart finns de bra stunder med.. men just i kväll va de skönt att bara svamla av sig lite... ska väl se om jag inte ska sova snart.


pössa


Städdag

vinter

Torsdag...oj vad de har städas här idag..*jisses* har tagit bort de VHS filmer som inte tittas på längre så nu fick DVDerna plast i skåpet.. De blev mycket bättre.. o tidningar har jag slängt,, vad man kan samla på sig, helt sanslöst...Nu är de gjort så nu återstår bara resten... *typ mycket*
I går va de dans, har ju börjat att bugga o de e kul minann... de e inte så lätt som de ser ut men man ska väl lära sig hoppas jag..Ute är de kallt i inte ett dugg mysigt. Jag tillhör dom som ÄLSKAR sommaren o hatar detta "kräkmedlet" som kallas snö...Vinterdäck på bilarna måste på..*usch* ja de e inte mycket kul nu. och för att inte tala om allt som ska fixas till jul *suck* men de blir ju jul i alla fall så jag ska försöka
att inte stimma upp mig..men jag lovar inget... Nu ska jag ta o tömma diskmaskinen o sen ska jag ta en behövlig dusch o bara titta på något dåligt tv-program..typ...

pössa

natt i nillan sover inte

128082-14


ja tänk om man bara kunde ta o flyga i väg till ett varmt underbart land utan alla dessa måstena
gud så gott de varit....
slippa allt,,

ja här sitter man mitt i natten o kan inte sova.. ska både på möte o dansa i dag sp hur trött kommer jag att vara tro..
man vad ska man göra när de inte går att sova.. är de någon som vet så säg till.. jag lovar jag e villig att prova allt...
En kompis till mi´g va här i kväll och de e ju alltd trevlit att prata lite, visseligen har vi träffats i helgen ,men ändå.. jag har vänner jag kan ringa till 5 gånger på en dag bara för att kolla läget o så.. *sån e jag*
nä om man skulle se om man  kunde få lite sömn i sig,,,

pössa

RSS 2.0