sega tordsdagen

128082-46



denna dagen hade oxå ett slut, de trodde jag inte. För fy sjutton vad lång den varit och bara en massa regn o dysterhet, Inte undra på att man tvivlar på att de ska vända. En stor tröst är att de snart gör de..
jag har inte fått mycket gjort idag. Fattar inte varför de känns så här nu. jag brukar inte ha min down period nu, den brukar komma på våren men just nu känns de mycket motigt o hopplöst. De finns inte så mycket roligt att se framemot och frågan är om jag orkar se famåt.. jag får väl ta mig i kragen men de e lätt sagt de, O de går inte alltid.
De roliga som jag har att tänka på är att jag blev bjuden på "tjejparty" i dec nere i Ystad, De kan ju bli kul om jag nu får möjligheten att åka dit, jag får kolla läget lite.

annars är de julsakserna som ska fram som står på schemat i helgen. Jobbigt men mysigt när de blir klart. *hoppas jag* ska se om jag kan åka iväg o shoppa lite nya saker i morgon..
men som sagt i morgon är en annan dag..


sitter o funderar på livet, har ett val framför mig. jag vet inte hur eller vad jag ska göra. jag vet bara att de innerbär en risk och att jag måste bestämma mig innan Tisdag, Så Nillans hjärna går på högvara,, inte undra på att man e trött..

sonen mår inte heller så bra, han har fått inhalera några gånger idag plus att han fått betapred. han e trångandad och hostar som bara den. Jag hoppas att betapreden hjäler anars blir de sjukhuset.
man blir orolig när de e andningen.. han hade de jätte jobbigt i morse men sen "lättade" de lite men de har inte varit riktigt bra. Så de blir ingen dagis för honom i morgon. Hoppas att han kan sova i natt o att de e bättre i morgon.
 nu ska jag se vad jag kan göra åt kvällen... ha de bra

pössa

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kom in till mig ........visst känner du igen det du läser???
kramen!

2006-11-24 @ 17:47:17
URL: http://solsickan.blogg.se
Postat av: Malin

Önskar dig en bra helg med gumman.

Jag hoppas att du mår bättre snart...:-)

Kramar i massor till dig
Kram Malin

2006-11-24 @ 18:16:56
URL: http://http://blogg.aftonbladet.se/5966
Postat av: Malin

Kommer in för att önska dig en bra dag och hoppas att du mår bättre...

Tänker på dig!!!

Kramar till dig

2006-11-27 @ 11:16:44
URL: http://http://blogg.aftonbladet.se/5966
Postat av: Gunilla

Hej, hittade hit från din sida på lunar.
Kram Gunilla

2006-11-27 @ 15:06:59
URL: http://blogg.passagen.se/pgrrr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0