Time goes by

tiden bara rinner i väg.. Nu sitter manhär igen med kallendern framför sig och ska försöka pyssla i hop alla måstena med jobb och allt..fattar inte att de e så mycket att göra i ett liv..

satt innan o tänkte att ta en tur till huvudstaden i sommar.. de är ju ganska fint där.. får fundera lite till på de.. annara har jag ingen aning om vad som ska hända i sommar... de ska ju bli en varm sommar säger dom som kan väder.. men de vet man ju inte de kan dom ju ändra på.. fast man tycker att sommaren känns långt bort måste men ändå planera lite för den. för de funkar ju inte att börja tro att man ska få hotell eller vardrarhem i juni månad typ.. Men fan vad svårt de e att hitta på vad man ska hitta på.. ena stunden har man hur många förslag som andra har man inte ett ända..

ja vad mera finns de at berätta om livet då... ja inte är de mycket

pössa

då satt man här igen då

mm dagen har börjar men jag har inte startat upp än.. Känner mig fruktansvärt seg idag.. skulle vilja lägga mig i sängen o bara ligga där o bara va.. Känner inte för att göra allt för mycket idag.. hatar sånna här dagar när jag inte kommer igång...

Tittar man ut så får man inte heller mycket inperation att göra något heller... ojj vad jag gnäller idag..*skäpning*


jag får väl bara flyta med idag då

pössa

Lördag

Då va de helg igen då...Tiden rinner verkligen iväg känns de som men just i skrivande stund inte så snabbt att de e vår i morgon. Jag längtar verkligen efter våren o att denna snö ska försvinna,, Gud så underbart de hade varit.. Men nu är de inte så utan de ligger mycket vitt halt snö ute.
I går fredag va jag ute o dansade. ja de va en  upplevelse. Jag o dottern va i väg så de va en lugn kväll så-- menar igen party. Men lilla gumman lyckades med bedriften att ha vakternas ögon på sig hela kvällen. Jo de e ju bra att dom håller lite koll så men de kan ju kännas lite innestängt att alltid ha någon omkring sig, för så va de. Men vi hade en trevlig kväll och vi dansade mycket...

idag va vi i den stora staden o kollade lite på HM de bliv några saker till lillgossen. Tyvärr hade dom inte de tröjorna som jag ville ha till honom där så de blir att bege sig till hässleholm på måndag. De va tröjor med döskallar på, och rocker som han e så är ju de givet..

annars så har min mage lugnat ner dig.. Sylt i våflan kan varit en bidragende orsak med.. ja de e ju så att vara tjej.. otrevligheter varje månad..Vad göra åt de?? Gilla läger har jag fått höra av de läkare som jag tagit upp besvären med så de är väl bara de.

på morgondagen schema står de inte allt för mycket så jag tror jag ska skiva in Nillan tid,..kanske...
skulle vilja till IKEA har hittat en annan sko o hatthylla jag vill ha men med min otur så har dom säkert inte den på lager.. så jag kanske skiter  i de..känner inte för att reta upp mig så..

Melodifestivalen då.. jag måste ju säga några ord om den...ja vad ska man säga.. När jag först hörde låtarna tyckte jag att de va samma standar på dom som i dom andra finalena.. men efter ett par gånger lyssnande så va de ganska många som liksam satte sig... Uggla va ju en sådan låt. typisk uggla som man kommer att stå o hoppa till på dansgolven i vår/sommar...från början hade jag blandat i hopp Sannas låt med Sarah och kunde inte fatta att sanna gick ut o sa att hennes låt va ösig.. men de va den och de blir säkert oxå en låt som kommer att spelas flitit på radion...Af ugglas lilla bridag så väljer nog att inte tycka något alls.. inte heller om han med de jätte röda läppstiftet, och nu menar jag inte After Dark..¨För den låten va ju ganska kul..Andreas j va ju en härlig låt som man säkert oxå kommer att rocka till lite här och där
Look va som vanligt lölig och de blir ju inte bättre om jag säger så...
summeringen då... ja en trög början med lite väl udda låtar på samma gång, dock har många tendensen att växa sig fram. Fortfarande tycker jag att de va MYCKET synd att inte magnus gick vidare, den låten är bra.den stora frågan nu är ju vilka två som kommer vidare genom andra chansen..de får vi ju spännt se nästa vecka...nu ka jag se om jag kan sova lite

pössa


åhh jag bir tolkig

fan vad min mage har hållit på idag.. den gör så ont att jag tror jag blir tokig snar.. de ända som hjälper är att vla och hur lätt är de då? Tack mina underbara barn som varit hemma och lekt med sin bror.. Love you

så dum man kan vara då

detta är minsann höjden va dumhet o ännu dummare att man erkänner de kanske. Som alla skåningar vet o några till så snöade de och gör förfarande.. Men i går började, de snöade och de blåste. Men jag o dottern begav oss till stan för att dansa. O skit vad dumt. upptäckte vi när vi kom till stan.. skit vad snö.. typ!
O de västa va nog när vi skulle hem. då hade de snöat i några timmar till o de va en bit att gå till bussen.. de va jobbit.. de kändes som man tog ett steg fram o tjogosteg bak trodde inte vi skulle hinna med bussen. snacka om att vara mör i benen först dansat i tre timmar i sedan denna promenad. Men bussen kom, höllt sig på vägen o hem kom vi *gött* väl hemma satt vi o pratade om hur knäppa vi va som gav oss i väg så.. men men...

vad ska man säga

Ja vad ska man säga om dagen då? Jobbat har jag gjort, sen plockat här hemma o hart lite gostid med sonen. Just nu känns livet som man lever samma dagar om och om igen.. de e samma saker som görs varje dag, samma tvätt, samma disk,, samma samma samma..
och som grädde på allt har dom hotat med SNÖ!! Gud va äckligt!! de e  inte nu vi ville ha de de är för typ två månader sedan eller något liknade.. jag vill ha varmt sol och inga minusgrader alls..

I morgon är de dans på schemat, Undrar hur många gånger jag har kvar?? Ja nu ser Nillan är inte klok, är så van att de e dans om onsdagarna att jag kommer att glömma förnya mitt "kort" Nä de e väl ingen risk, de finns alltid en vänlig som påminner en om de.
Den ständiga frågan varje månad " varför är de så mycket månad kvar i slutet av pengarna?"


vad mera kan man svamla om en dag som denna?? Nä de står stilla i huvudet i kväll...
illa de.. eller..

Ska väl titta på tv.. eller vad de nu blir. snart är de livräddarna de programet gillar jag annars finns de inte så mycket att glo på, ändå sitter man här varje kväll, suckar o undrar vad är de på tv.. och man kommer fram till att de e inget att titta på, ändå sitter man där o tittar. Till vilken nytta?

nä ska väl ta en dusch... o sen nannan en stund... ska jöbbe i möra med jue..

natt natt


Fan nu gör de ont

Nu gör de så jä-a ont i hjärtat igen.. ont ända in istjälen o in i ryggmärgen. Sakaden är som ett knivspakrp blad som har grott fast i hjärta och som  sivder till vid misna lilla tanke,, Att sörja är ett livslång tillstånd de går inte att besriva den smärta jag känner eller den tomhet som ständigt ekar inom mig. De otala maktlösheten övet att man inte kan göra något. de fruktansvädra faktumet att Mamma ALDRIG kommer tillbax går inte att acceptera. De går helt enklet inte. de är totalt omöjligt. jag vill inte acceptera de heller vill inte att hon ska vara borta, vill att hon ska vara här.. vill att hon ska i alla fall ringa o säga HEJ..
De e 15 år sedan mamma dog nu.. i April månad, Nu är de verkligen länge sedan.. men ändå inte..
jag minns dagen som de va förra veckan..jag ser henne och de är de jag är rädd för med.Att bilden av henne ska tunnas ut med åren allt med tiden går och de är långre sedan jag såg henne. Hennes minne är med mig varje dag.. och vissa dagar gör de så ont, som idag.. så ont så ont..

fam mamma varför du? varför varför varför? Undrar hur många varför de blivit under dessa åren.. typ ett par miljoner.. mamma.JAG SAKNAR DIG!!! KOM KRAMA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!

söndagsflumm

Då sitter man här,helgen är snart över och snart ligger en ny vecka framför med allt vad de innebär.
Sportlov heter denna vecka.. jupp jupp.. nog de vaärmaste sportlov jag kan minnas, än så länge..vet ju inte hur veckan kommer att sluta de kanske kommer västa snöfallet. Ganska osanolikt IOFS men vem vet vädret har ju överraskat för typ..

vad mera kan man flumma om en söndag som denna??? Hmm Känns tomt i hjärnan ikväll..

Jo jag MÅSTE berätta.. idag när sonen duschat så låg han i sängen. Rätt va de va så satta han sig själv upp... *WAW* för att vara säker på att han verkligen kunne så la jag honom ner igen för att verkligen se att han kunde de o inte bara lyckades en gång.. men nopz han fixade de flera gånger.. de va nästan så tårarna rann.. av lycka.. tänk att de bara kan bli så.. att de bara kommer så.. allt detta tränande och detta körade till hans träningar är värt de när de kommer sånna hära överraskningar..*jippi*
nu ligger han o jag hoppas att han somnar snart... han behöver sova med och i morgon är de en tuff dag.. Han ska först på sjukgymnastik o sen till psykolog,, sen måste vi till stan o köpa lite mjukisbyxor till honom. de e lättare att träna i de jue..
i April är de fyra veckor i lund igen.. lundvistelserna ger alltid mycket men de e tufft,, första veckan blir de lite mjukstart för denna veckan är de påsk.. jisses..

nu ska jag kollalite tv  o sen sova

natt natt
pössa


söndagsflumm

Då sitter man här,helgen är snart över och snart ligger en ny vecka framför med allt vad de innebär.
Sportlov heter denna vecka.. jupp jupp.. nog de vaärmaste sportlov jag kan minnas, än så länge..vet ju inte hur veckan kommer att sluta de kanske kommer västa snöfallet. Ganska osanolikt IOFS men vem vet vädret har ju överraskat för typ..

vad mera kan man flumma om en söndag som denna??? Hmm Känns tomt i hjärnan ikväll..

Jo jag MÅSTE berätta.. idag när sonen duschat så låg han i sängen. Rätt va de va så satta han sig själv upp... *WAW* för att vara säker på att han verkligen kunne så la jag honom ner igen för att verkligen se att han kunde de o inte bara lyckades en gång.. men nopz han fixade de flera gånger.. de va nästan så tårarna rann.. av lycka.. tänk att de bara kan bli så.. att de bara kommer så.. allt detta tränande och detta körade till hans träningar är värt de när de kommer sånna hära överraskningar..*jippi*
nu ligger han o jag hoppas att han somnar snart... han behöver sova med och i morgon är de en tuff dag.. Han ska först på sjukgymnastik o sen till psykolog,, sen måste vi till stan o köpa lite mjukisbyxor till honom. de e lättare att träna i de jue..
i April är de fyra veckor i lund igen.. lundvistelserna ger alltid mycket men de e tufft,, första veckan blir de lite mjukstart för denna veckan är de påsk.. jisses..

nu ska jag kollalite tv  o sen sova

natt natt
pössa


en till

Då har man upplevt en delfinal till i Melodifestivalen.. o vad kan man säga... ja jag vet inte.. Förra veckan trodde jag att de inte kinde bli mycket värre men  jo då de gick de...två Idoler lyckdes ta sig vidare.. jo jag tycket om Cara Mia Låten, efter att åar groggar satt Nillan o spelade den omo om ingen :-) Men från början så tyckte jag att Magnus skulle gått vidare, tycket att han va bättre an Nannes "ahha låt där hon skrämmer männen att hon "måste kyssas" i alla fall.. Men gårdagens stora skämt måste vara den barkota spelande araben ( eller vad han nu va)s där man blev lite stum när dom helt utan förvåning började sjunga på svenska med arabiskt inslag, ojoj säger jag bara...För att inte tala om Looks skämt som blir sämre o sämre,, tacka Gud för att de bara e en delfinal kvar.. hade de varit flera så hde man nog fått lite panik..typ..
De är något jag tänkt på.. detta med melodifestivalen. Mänga man pratar om brukar säga "nej jag tittar inte" ändå är de så mykcet tyckande o Rubriker om detta "lilla" spektakel. så antingen är de vi som tittar som har ett stort tyckande eller så är nog melodifestivalen de spektakel som har flest "smygtittare" jag vet inte. Jag tycker att de e ganske kul att sitta där å kolla när den ena efter den andra gör bort sig..Men om jag fick välja så ksulle jag nog vlja ha de som inna,en finla o så.. allt var klart på en kväll.. nu är de liksom en månads schalgeryra,, de tar liksom på krafterna:-) Nu är de en kvalis o den stora finalen kvar...ja vad ska man sen göra om lördgskvällarna??

Nu kommer snart sonen hem igen,,, den barnlediga slut för dena gången,., gosigtatt få hen som igen,, de e allt lite tomt här....

pössa

Natt så varför sova

då sitter man här om natten igen då... ja som sagt varför sova när de e natt?? just nu känns sömnen långt borta tyvärr.. borde passa på att sova ut nu när jag inte har några barn här men de e ju sällan de blir som nillan tänkt sig. de vet jag ju..Ni siyyer jag här med mina funderingar och de e ju antagligen dom som håller mig vaken. Vet inte vad de e jag funderar på.. menmian tankar har gått mycket tillmin barndomidag,.. antagligen beror de på stugan och försäljningen va den. Vill verkligen att den skulle vara kvar men de e ju inte jag som bestämmer.. tyvärr.. sommaren i fjol va underbar jag trivs verkligen i Ystad. De e väl så att hemma är alltid hemma. usch jag,,,vilka problem va???

En ska till är konstigt... när jag inte har barnen hemma känner jag mig halv typ.. så ickebehövd.. ingen som kallar, ingen som behöver någt o ingen att tjata på. När dom sedan är här så kan jagtycka att vissa dagara är de som förgjort att vara Mamma.. Men de är väl detta som är livet eller? Vad är livet? En ständig sträven efter något som man inte vet riktig vad de är man söker eller? Man hinner inte svälja julmaten förrän man börjar planera semestern.. sen när väl sommaren är här hinner man inte torka efter sommar doppet förrän man börjar den ständiga familjediskutionen " var och med vem ska man fria jul" 
 denna ständiga förvänta.. eller vad man nu ska kalla de. man behöve rinte gåså lånt som till årstiderna.. tittar bara på veckorna.. man sitter här på fredag o kollar i kalendern vad somska hända i veckan efter o innan man ver ordet va så är de måndag morgon o man fattar vad som har hänt... Är de detta man vill komma ihåg av livet. att manbara planerat framåt och inte levt i nuet?? Givetvis måste man planera lite man jag är nog typen som mer är "GO WHID THE FLOW" Typ ibland...
men de e inte så lätt alltid...

tror minsann att jag ska prova sova...

pössa


Städarfredag

Idag har jag tillbringat dagen åt att stäpå att bli släng. De stod en massa tomlådot som bara väntade på att bli slängda och idag gick deras önskan i uppfyllelse, så nu bor dom i pappinsamlingen  :-)
de känns gött att ha de gjort men jag kan inte låta bli att vara lite arg på mig själv att jag inte tagit tag i de innan. jag har bara gott o retat mig på dom. Trodde att jag hade tvättat undran innan idag men ack vad fel jag hade. Råkade gå in på flickornas rum o gissa om jag fick full pott bär, eller rättare sagt full tvättkorg *suck* kan inta fatta vad de är som gör att mina barn är så rädda för en tvättkorg. De e ett fenomen. För att  inte tala om disken. Här i detta huset tillbringas mera energi åt att stapa disken på den lilla diskenbäsken som finns, än att sträcka sig några centimeter o öppna luckan till diskmaskinen. Barn idag ska vara så tekniska. dom fixar med moblitelefoner o datoere om om man bara nämner ordet diskmaskin är de som om man skrämt dom. O jag lovar jag har provat diverse för att få dom att hjälpa till med denna simpla lilla sak men ICKE de funkar ett par dagar sedan är de som bortblåst- Ibland kan jag fundera på om datakunskapen försvinner lika sanbbt.. Tror inte de.. Nu ska jag inte bara gnällla på dom. Dom är duktiga på mycket men jag kan inte låta bli att tycka att de e så trist att plocka efter dom så... men de är kanske så att de e jag själv som på något vis skämt bort dom med att jag vara hemma ganska mycket de senaste åren. Nu är de ju så att  jag har börjat jobba lite och då ökar ju raven på alla. Men de ska nog gå ed lite tjat o gnat o en o annan vadrag på månadspengen :-)


Nu är de fredagkväll.... sitter och små titar på tvn o här...barnen är hos sina pappor och de e inte anat utan att de känns lite konstigt att inte ha alla måstena som de innebär när barnen e hemma. Nästa vecka är de sportlov, för barne i alla fall.. Jag har lyckas med fenomenet att vara nästintill fullbokad hela veckan.. *typiskt* men de går ju de med.
I morgon är de melodifestivalen oxå..kanske lite schlageryra.. de e ju lätt fixat.. lite cider i nillan är yr :-) ja vi får se vad de blir... nu ska jag inte svamla mera

pössa

Igår...

128082-64

I går va de alla hjärntans dag... idag är de en "vanlig" torsdag"
idag har jag varit på möte om mitt "förlängda studiebesök" de känns ok att göra de. Jag vill se om de är så jag vill jobba. Som jag sagt innan så är jag lite förvirrad övet ad jag ska göra med mitt liv.. de pågår en process i mott hjärna om vad jag vill/ kan göra. Låter de knäppt? Ja de kan jag hålla med om...

I kväll satt jag o skulle hjälpa en av mina döttrar med läxan, hon ska ha prov i morgon om blodet. Döm av min förvåning när jag tog boken o skulle hjälpa henne... jag lovar de lät som de va från stenåldern och när jag tittade så va den tryckt 1988... Men jisses finns de verkligen inte pengar till att köpa in böker till våra barn? var tar skattepengarna vägen?  IOFS så är de väl inte allt för mycket som har öndras gällande blodet, men de va så tungt skriven jag fick sätta mig o skriva ner på en lapp vad jag kunde om blodet o så.. de e tur att jag e USK men vad gör dom barnen som inte har föräldra som e vårdutbildade? Dom barne tvingas sitta o läsa denna tungtrycka text...
Man kan ju inte låta bli at bli en gnutta arg med, Är de verkligen rätt att spara in på våra barn? De är ju dom som en dag ska ta övet samhället här,.. O en annan tanke som slår mig är ju att de kommer ständigt raporter om barn som inte går ut grundskolanmed godkända betyg, Men hur lätt är de om man inte har lätta läromedel. Tänk om de va ett barn med lässvårigheter som skulle läsa detta som min dotter hade idag. Den stakaren hade ju fått kämpa o läsa som bara den?En annan sak har oxå hänt idag.. stugan är såld.. De svidet i mitt hjärta kan jag säaga. Där har jag tillbringat många sommrar, jag e ju uppväx i Ystad, O i sommras hade vi stugan o vi njut som bara den. Nu är den borta, De kommer kännas mycket trist när man kör förbi den nästa gång man e i Ystad. De fnns så många minnen.. spec från mamma.. Mamma va en sommarflicka, hon älskade sommaren och minnena med henne ibland blommera är starka.

Ja nu är de ett stort frågeteckan vad man ska hitta på i sommar. Jag kommer INTE att vara här i helvetet i alla fall... De är säkert de. Här finns ju inget att göra. De tar ju hur lång tif som att bara komma till havet..köer o allt.. nä bevare mig... Funderar på en husvagn, får se vad man hittar,,, Drömmen är ju ett hus,,, ett hus med trädgård, nära o bra.. *gud så gött* Men de ser inte så ljust ut på den fronten, hus med mina behov växer inte på träd om en säger...

Nu ska Nillan sluta svamla o se om jag kan varva ner o komma i säng i tid i dag..oddsen är inte höga på de heller........

pössa

Another Day In Hell

Ni som undar så är de Helevete jag bor i. Området jag bor i kallar jag helvetem de finns ingen mysighets faktor alls här- Jag trivs i lägenheten men inte där den ligger. Tanken på att jag kanske ska tvingas tillbringa hela sommaren här ger mig gåshud. Jag måste kommer på något att göra i sommar. *SUCK*

idag har jag bara gjort de vanligs som man brukar, städat,tvättat, hämtat o lämnat sonen lagat mat diskat.. ja  ett vanligt svensson liv.. I morgon är de jobb på schemat... så är de..

sedan jag Nillan ta sig en funderar på vad hon ska göra med sitt liv. hög tid va?


Helgen är tom fortfarande, men något måste hända annars så blir jag galen.. man jag har inga planer på vad inge ideer heller. Det är helt tomt i huvudet...
Imorgon är de dans igen.. veckorna rinner på

och de e Alla Hjärtans dag
Inte för att jag tycker att de finns anledning till att ha en spec. dag då vi ska ge våra hjärtan något. Tyvärr tycker jag nog att den dagen har blivit en kometionellt jippo.. Affärerna ska tjäna på allt.. Man ska överträffa varandra hela tiden. Vist tycker jag väl att vi ska uppskatta varandra och visa vad vi känner. Men måste de då vara på en spec dag. Jag älskar mina lika mycket idag som i morgon. De e mysigta tt de bjuder på fika på dagis tillexempel men varför måste de så nogot i kalendern för att de ska göras? De kunde väl bara göras?
Vad är de som gör att vi behöver speciella saker på speciella dagar? Har våra liv blivit så sönderstressade att vi måste påminnas i kalendern att vi håller va någon? Eller är vi så dåliga på att visa för varandra att vi värde sätter momgivningen så de behöver finnas skyltar om de? Till och med finns de spec. skivor "absolut alla hjärtans dag"
Ja kommer anagligen oxå lägga mitt birdag o shoppa lite till mina nära. Men de får lite andra tidpunger på året med. Men de är ju så när man har barn i skolan, dom frågar ju varandra om vad dom fått och jag vill inte att mina ska stå o säga att dm inget fått.. så när dom kommer fråns skolan i morgon så kommer de stt stå något till dom =)

ni ska jag hoppa i duschen, hänga den sista tvätten o sen nanna gott "jöbbe i möra jue"

pöössuurr


Veckan har börjat

Ja då är de en ny vecka framför.. dagen idag har jag tillbringat med att städa o så har jag varit med sonen hos tandläkaren. Efter de tog vi en tripp och köpte honom en ny jacka, de va behövligt. Men jisses vad dåligt med jackor de fanns, vårkläderna är redan framplockade. O visst jag tillhör dom som görna ser att de e vår snart. Men saningen är ju den att de är inte de. Snö har de kommit idag *äckligt* vad nu de ska vara bra för? De kanman undrar jue. Tyvärr finns de väl inte svar på de utan de är bara att gilla läget typ.

Annars händer de inte mycker i denna lilla håla här. detta börjar likna "byn som alltid sover" för satan vad dött de är här.

Gnäller gör jag bra va??

pössa

fortfarande arg

Är fortfarande arg, kanske inte klia arg som i går kväll men de bubblar i mig fortfarande. När Nillan blir så arg går de inte över på att tag. De liksom länger med tills de försvagas o till slut är borta..Idag är de söndag, flickorna är på sin systers dop och sonen hos sin farfar som fyller år idag. så här sitter jag med mina tankar och arghet.. kanske bra de att man får lite distans till allt. dett känns som en stor klump i mitt hjärta o mage. känns som de e mitt fel allting. Detta ständiga dåliga samvete att inte räcka till och ingen som står bakom en å säger vad man gjort rätt eller fel. De flesta tycker bara att de e jag som gör fel. O de e så konstigt. För om man har en psykisk sjukdom. *jag hade de* jag kämpar för allt vad jag e värd att få ett bra liv. Jag tillhör inte dom som bara tacka o tar emot sjukersättning eller vad de nu e.. jag kämpar för att få tillbax mitt lv, ett liv som jag kan klara av. Med allt vad de innebär. Men för dom som inte lever nära mig så är de så lätt för dom att skylla på att "du mår ine bra!" "Ta tag i ditt liv" IOFS så bevisar detta bara hur lite kunskap dessa människor har om psyket och vad som kan hända. För de som lever i sin lilla glasbubbla med tron om att dom lever i en tomtebolycka kan jag säga att bomben kan sprängas när som. Alla kan drabbas av psykisk ohälsa. De är inget man beställer på posten eller som man väljer att ha, de är något som bara ploppar upp. De behöver ine vara något spec som händer heller. De kan helt enklet bli för mycket av mycket. Vidare så är de så oxå att man vet att de personer som drabbas av depritioner har en sänkt halt av en tansmitosubstans i hjärnan som man på kemisk väg får till föra.. okunniga personer kallar de "lyckopiller" men de kan jag säga dom ger en inte lycka. De er en ork att ta tag i problemen o förhoppningsvis möjligheten att få ett bättre liv.Vi som har denna sortens sjukdom har tyvärr fått en stämpel at vara samhällets bottenskrap.. vi är inte mycket värda i mångas ögon. Men som jag sa de kan drabba vem som när som.. alla kan bli sjuka.

Min sjukdom har jag kämpat med i 10 år.. medicinbyte inläggningar arbetsprövningar sjukskrivningar, ja listan kan göras lång. sen är de så att de händer saker i livet som man inte kan styra över.och som för en person med ett svagt psyke tar hårdare att komma igenom. Min ösnka är att man hade fått mera stöttning för omgivningen. nu menar jag inte att dom ska springa omkring o klappa mig på huvudet o tycka jag e duktig. de e inte alls de  som de handlar om.. men ett litet pepp en o annan gång hade varit guld värt..

man behöver inga långa utlägg ett lyssnade öra räcker långt..

Nu har jag en tur som har vänner som verkligen förstår mig, jag kan prata med dom när som om allt och de är jag så tacksam för.Mensjälvklart kommer frågan om varför vännerna kan ha den förståelsen när om man har sitt liv med *mer eller minder*inte kan de..

Antaglogen för att de personerna sakar förmågan till empati..

jag är kanske helt ute o cyklar men de e såjag känner mig


så alla ni som tror att ni vet tänk efter en gång innan.. Hade ni bett en lam att resa sig? Antagligen inte.. de e lika svårt som för en "deppig" att ta sig i kragen.. jag lovar den deppiga kämpar dagligen o hade gjort de om den hade kunnat..
ARG

jag är så arg så jag skulle kunna fly ut i skogen o inte komma tillbax förrän till våren. Hatar när andra människor ska lägga sig i mitt liv. Dom tror att dom vet men när de kommer till kritan vet dom NADA..vissa människor är så hemmablinda och saknar förståelse för hur andra människor kan ha de. sen är de så lätt att skylla på att dom tycker att man ska ta tag i sitt liv.. men vad fan är de jag gör.. dagligen.. inte sjutton låter jag någon annan styra mitt liv, jag sköter mitt så gott man nu kan.. jag är arg på mig själv med.. att jag är så naiv att tro att de kan bli bättre. att jag e så dum att jag litar och tror att människor kan ändras.. den bittra sanningen är att de inte är så, att personer med stora problem med sig själv inte kan ändras dom kan hålla masken ett tag sedan faller de som berlinmuren. och mycket sällan tar de ansvar själv. De e alltid någon annans fel..att vara sk vuxen o inte kunna ta ansvar över sig själv och sitt handlade är ynkligt...
Är så uppretad att de kommer ta tid innan jag kommit till ro och kan sova och de e oxå något jag blir arg på.. att andra människor ska hålla mig vaken med deras beetende..

och ovan på detta den sk melodifestivalen som va en total katastroff. Hur många dåliga låtar kan man lyckas samla på samma gång? De e ett fenomen?.. Jimymy jansson va ok de va en typsik jansson låt.. t
The Ark va väl bra, men fanns de inga pengar till palingdromet OLA SALO s kläder?? Tänk er vika rubrier de blivit om de varit en kvinna som hade den utstyrselen på sig *ojoj* För att inte tala om Regina Lunds diskhandskar som hon antagligen glömt ta av sig i all hast...O lilla askungen med gitarr  o allt,, visst hade hon sångröst, men tror svenska folket att en ny Nicol *ein bitchen frieden* wannaby slå 2007?? Med tanke på fjol årets vinnare hårdrockarna Lordi så få vi nog vaska fram något bätter om vi inte ska tvingas att kvala in till nästa år igen..
Man kan ju oxå undra vad som hänt med musiken i sverige.. är detta de bästa eller Melodifestivalen har blivit ett jippo för de som inte kan slå igenom på ett annat vis utan behöver 3 minuter i repljuset för att sedan bli inbjudna till höstens upplaga av "så ska de låta" eller "sing a long?" för att efter de bli bortglömda och dyka upp om 10 år i någon pinsamm "vi rotar i arkivet" inslag??Nä jag bara undrar " va fan bli de??"

Lördagkväll

Då va de lördag igen då, de e inte klokt vad tiden går snabbt nu förtiden. Tycker att de inte va länge sedan som de va lördag o nu är vi här igen. I deg har jag inte gjort så mycket merän de vanliga plockat o diskat tvättat och lagat mat. I dag blev de Tacos gott men mycket att fixa till med. idag tog jag mig friheten att fixa maten  tidigare än jag brukar för jag oxå skulle kunna hålla lite kväll och få en möjlighet att kolla på melodofestivalen. Har redan lyssnat på låtarna och de va inte någon som fastande så men jag tror att Jimmy Jansson vinner.
sen fattar jag inte varför jag har så ont i magen.. har så ont att de nästan svartade för ögonen, jag fick lägga en stund innan. Nu känns de lite bätter men inte bra så jag e glad som fan att jag fixade maten innan. Alla barnen e hemma i kväll i morgon ska dom till sin pappa o döpa sin lillasyster. jag funderar på att åka o se om jag hittar en skidoverall tll Lucas. Hans jacka börjar bli sleten. De e helt otrlogt vad kläder sliter när man sitter i stol. de flesta av hans tröjor är helt noppiga på armarna efter hjulen på stolen. Så de kontot är högt. Jag va i stan i går o hittade kläder till honom. sen beställde jag på HM till han oxå, så nu ska han väl ha lite att ta på sig i sommar med.


ja vad mer kan jag förtälja om livet jag lever. *funderar*
sonen sitter vid den andra datan o spelar något skidspel. han är helt inne i de så de ser ut som den datan snart åker  golvet,
de e oxå ett konstigt fenomen, innan så bråkade alla om den "statonära" datan.. nu finns de två bärbara i denna famlijen o gissa vad dom bråkar om........

nu ska jag hålla kväll

pössa


Ny vecka

ny vecka ligger framför.. och som vanligt är kalender full..I morgon ska jag vara i k-stad med mellantjejen.. tidigt på morgonen med. *sucka*
Helgen som varit har jag hunnit med att vara på Granada. ett ställe som måste uplevas för att förstås.. de är inte något annat ställe likt de e jag nästan säker på..

vad har Nillan funderat på då? Ja ni som känner mig vet ju att de e sällan Nillan inte funderar,  de är liksom ett medfött fenomen att ha något att grubbla över kan iknte hjälpa de.. och då kan ni då undra vad nillan funderat på.. ja just de.. varför grubblar man så mycket?
Vad är de som driver en till att tilllåta son hjärna att gå på högvarv, på frågor som man vet inom sig att de inte finns något svar. Ändå tillbringar man hur mycket tid som  att bara fundrar på något som man de ändå inte finns någon lösning på..de leder ju inte till något, man hamnar på ruta ett ändå.
Vist ska man tänka efter ibland med de kan ju bli för mycket med. eller? Kan man fundera för mycket? Jag tror att man kan de..


sedan kom en sak till uppploppande i min hjärna.. vet inte in man ska "sticka ut hakan" redan men jag kna inte låta bli att fundera på om vi svenskar blirit så "torra"att vi behöver sexråd från ett tvprogram. Syftar på de kommade programet som så fyndigt ska heta "lustgården". inte för att jag vet hur de är upplagt har bara sett reklamen för de men kan inte låta bli att fundera på om de vekligen är så illa at vi måste ha vägledning i detta ämne..ja jag får väl se om jag ger de en chans ellr jag har dömt ut de redan..

Nillan funderar, tänker o analyserar på tok för mycket jag vet,, men Thats me..

pössa

Rättvisa??

Man kan ju inte lta bli att fundera på om eller hur livet är rättvist eller inte. Tyvärr kommer jag fram till att de inte finns någon rättvisa alls. Inte på något sätt alls.
Detta ord och "om" och "varför" är nog de ord som skapat flest vakna nätter. Dom har knäckt många mäniskor och de kommer att fortsätta. De är inte så enklat att bara accpetera vissa saker.
För hur lätt är de att acceptera något som man inte vill, någon som man inte själv styr över de är inte så lätt att bara "svälja " undan o gå vidare. Nopz så fungerar inte jag i alla fall.
jag har tillbringat många nättern vakna i tankar om och varför och på hur vida rättvisa ska kunna skapas i denna värld vi lever i?
livet är inte rättvist så enklet är de!!!!


Ja de va fredag och jag har varit is tan idag, hade tänkt att shoppa byxor. kom hem med en kjol, ja ni ser de blir sällan som nillan tänkt.
de blev lite mera smått och gott med som ett linne en tröja ett percingsmycke och lite annat smått och gott.

Så nu sitter man här.. har tittat lite på let´s dance...gode tid vad dom snubblar där, till och med kamramannen svimmade...
japp så kan de vara

nu ska jag se om jag kan varva ner lite för att sedan sova gott i natt... tror inte de men man kan ju alltid hoppas..

sonen e hos sin pappa, och två av mina döttrar är här, den tredje är hos en kompis..

ha de gott alla

pössa


fikaeftermiddag

de blev inte sonen som vann idag. som en räddande ängel kom Mia o hennes lilla tjej o fikade, sonen blev jätte glad. Och jag har med haft en trevlig eftermiddag...:-)
nu är de middagstime på schemat o på meny står de pannkakor..*sonensval*
Morgondagen kommer att inledas med en tripp till staden, ska se om jag kan hitta något att trä på kroppen tänkte jag. sen ska sonen till sin pappa o flickorna kommer...
ja de är väl vad nillan har planerat.. sen vet man ju inte hur de blir..

pössa

fikaeftermiddag

de blev inte sonen som vann idag. som en räddande ängel kom Mia o hennes lilla tjej o fikade, sonen blev jätte glad. Och jag har med haft en trevlig eftermiddag...:-)
nu är de middagstime på schemat o på meny står de pannkakor..*sonensval*
Morgondagen kommer att inledas med en tripp till staden, ska se om jag kan hitta något att trä på kroppen tänkte jag. sen ska sonen till sin pappa o flickorna kommer...
ja de är väl vad nillan har planerat.. sen vet man ju inte hur de blir..

pössa

hjärta

hjärta
Ja då va de torsdag. De e inte kolt vad tiden går fort ibland.. Februari månad, året kortaste månad men den känns som den längsta. den o Mars månad tycker jag e jobbiga de e liksom inget. Sen kommer den undarbara våren, hoppas jag i alla fall.
I går va de dansdag, jisses vad Nillan va trött i kroppen i mores, dansade från kolckan 1745 till kl 23.. men kul va de. O nej de va inte partydans utan de va en kurs, jag går fortsättningsbugg men fick "hjälpa" till att dansa med nybörjaran, konsitg för jag är ju nybörjare tycker jag, har bara dansat en termin innan, men de gick, jag lyckades att hålla mig på fötterna och jag fällde ingen så summan blev nog att de va bra...:-)
just nu i skrivande stund sitter sonen o vill gå ut och jag försöker komma på anledningar att INTE göra de. Men de ser ut som de e han som vinner idag, de regnar ju ite o solen tittar minsann fram, så de blir väl att ge sig ut..
vad har mera hänt i detta liv då? ja de e inte mycket..eller? *funderar
pöss på er o ta de lugnt

kramkram

RSS 2.0