Rockers
Lite härliga bilder från Sweden Rock,,
De e en upplevelse att strosa runt där..

Sommaren när den är som bäst!!
midsommar 2008/


Då va de Midsommarafton, tänk förr vad planer man hade för denna dag. Idag blir de en lugn dag men barnen, dom som nu är hemma.
De som händer utöver de vanliga är att man ska äta, o äta.
Varför ska dessa aftnar kretsa kring att man ska äta så mycket.
Man sitter ju till slut som en nypära själv mot kvällen till. Om inte "nubben" intogs för många för då ligger man väl i soffan.
Dagar som dessa går mina  tankar just till dom "fallen" där de finns barn som med en klump i magen vakna idag. Dom vet inte hur full mamma el pappa blir idag. dom vet bara hur de varit innan och att de inte är någon sklilnad detta året.
jag har sett dessa barnes ögon som försöker säga till, snälla ta de lungt men Nä de går inte.
Tyvärr finns de dom som både dricker för mycket för att sedan blir lite sugan på att mucka gräl. Midsommarkaoset är nu ett faktum o barnen inser "samma år efter år"
ja de e inte bara positivt med midsommar.. de finns baksidor på denna dag med,

jag skickar mina tankar till dom som sitter själva. som inte har någon att fira denna dagenmed eller som inte har orken att ta sig i väg. Alla som liggar på sjukhus.


Hoppas alla får en bra midsommar...
kram på er


Bort gift
Då va de TORSDAG igen.. Skit vad tiden går. i morgon är de midsommarafton...
idag har jag varit med stora tösen o sonen i stan, Behöver jag säga att min rygg har berättat för mig hela kvällen att den inte tycker om att springa på kullersten en hel dag...
Jaja nu är de gjort i alla fall

Historien om min medicin o vårdcentralen har fortsatt även idag.
Kan nu berätta att jag fått prata med en läkare som jag har varit på läkarebesök hos och han förstod mina problem och vi kom fram till en plan som jag hoppas funkar,
Jag har nu fått smärtplåster som jag hoppas ska hjälpa mig så jag slipper dom hära topparna jag tampas med den senaste veckan.
Är så irriterad på den läkare som förra veckan helt sonika bara sänkte min dossering utan att prata med mig..
jaja nu ska jag återkomma till läkaren som jag pratade med idag om 4-5 veckor o utvärdera plåstet..


sonen simmar på o har nu tagit 5 märke o i kväll kallade han o behövde upp på toa. då hade han själv stegit upp o stod o höllt sig i sänggavelen..han kämpar denna gosse..


Att de e strul att ha med FK att göra de vet många men igår trodde jag inte mina öron.
Jag har fått veta att man har rätt att få ut sin akt från dom. O jag ringde i går,
Hon som svarade frågade varför jag ville ha ut den o jag svarade av personliga själ. Sen frågade hon vad jag skulle med den till varpå jag svavarde inte ska jag tapetsera med den..
Sen hörde jag hur hon knappade o berättade för mig att var den fanns o att hon mejlade dit
ok sa jag men vad skirver du i mejlet
"Fru Swensson ringer o begär ut sin akt"
FRU sa jag
Ja sa hon
Men jag är inte gift
nähä sa hon jag antod de på din ålder..?????????

så nu när man uppnår en viss åler i FKs register blir man gift.. undrar vem min man e??

Nu ska jag softa ner o hoppas på en god natts sömn..

pössa

för kärlekens skullUtanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv
Det kan också vi, så länge vi andas

Ute till havs styr en fiskebåt
Längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn
Som jag i din famn så länge vi älskar

Refräng:
Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Högt på ett berg står en katedral
Och pekar upp mot skyn
Men det är för himlen i dig
Och jorden i mig, vi älskar varandra

Refräng:
Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Lyser som guld för kärlekens skull
Lyser på oss för kärlekens skull

en vanlig tisdag i HELL.....notÅh regnet de bara öser ner.. o torktumlarlagaren e lika borta som solen. SÅ trist.
Jag som nu hade tänkt att göra lite midsommarfint.. Tji fick jag med tvätttunnor som e lika fulla som vissa ungdommar på fredag.Men men de e bar aatt bita ihop och göra de bästa av situationen men de e så trist.
Sonen går ju i simskola nu varje dag i tre veckor. de är min dotter som badar med henne då jag inte lyckas övervinna min skadade gen än. Men idag när dottern kom hem och berrättade vilka framsteg sonen gör i vatten så måste jag nog ta ett allvarligt snack med den defekta genen.. För som jag har sagt innan kan simning ge sonen träning måste jag ta de.
Han hade till och med i dag hoppat från trampolin, med sin syster men ändå.
han har tagit två märken, baddaren o silverfisken. De e härligt att se o höra. Tänk om han komm i gång med simning vilken träning detta skulle vara för honom.
o en träning där han inte ses så mycket annerlunda. I vattnet är han mycket rörlig..
de är så underbart
så lite solsken i detta ösregn...
Nu ska jag se om jag kan få ordning på torpet..
hoppas kunna fixa lite blommer på balkongen, dom jag hade pallade inte värmen..


Å jo jag fick tag i vårdcentralen idag ogen o läkaren håller fast vid att jag SKA trappa ner.. Men HALLÅ... ska min son inte kunna komma upp från sängen nu för att jag har ont.. O min fistel som jag ska operera igen, hur ska dom få den till att sluta göra ont om inte kirläkare kan. de måste vara en bra distriktläkare vi har som kan detta bättre en specialisterna i malmö..
kan stänga MAS i hänvisa till vår "duktiga" vårdcentrel.. HALLELUJA Jesus lever


maktmissbruk...
Ja hur dum va om som trodde att denna dagen skulle bli ok.. SÅ DUMT!!
2003 va jag med om en trafikolycka där jag skadade höften o nacken. Har oxå problem med en fistel som totalt lever sitt eget liv med mycket smärta emellanåt.
Jag har oxå en mage som e ond.. Detta är jag utred för på längden och på tvären, har tillbrinag mång veckor på sjukhus med dvs olika undersökningar o mediciner. När jag har haft som ondast har jag fått Ketogansprutor.
Nu den senatse tiden ahr jag hittat en rutin som fungerar med medicin o så.
Jag vet att denna medicin jag äter inte är den bästa man kan bubbla i sig men vad gör man när smärtan annars tar över mitt liv, när jag blir sängligandes o i värsta fall inlagd.. Ja jag väljer då att bubbla denna medicin o inte ha dessa grymma smärtor.
Som jag sa är jag utredd för detta och de finns inte mycket att göra åt de. Så jag avslutades från sjukhuset och min medicinering skulle skötas från vårdcentralen på den ort jag bor på. O de lätt väl bra, skönt att slippa åka en massa mil för att träffa läkare tänkte jag..
Men redan första gången stötte jag på partull, jag ringde dit i god tid för att förnya mitt recept. Sköterskan tog emot min "beställning" o jag skulle få mitt recpet. Efter två dagar ringer läkaren upp och frågar varför jag äter dessa. jag förklarade o han kom med en lång föreläsning on att de INTE e bra för kroppen med dessa mediciner var på jag frågar om de finns någon annan då, nej svara han inte som du kan ta då du e allergisk..
Nähä vad har jag för val? jag beskrev oxå min situation med min handikappade son o hur många tunga lyft de är under en dag.
Han förstod detta och förklarade att han va tvungen att fråga.Givetvis är detta rätt och jag tänkte att nu skriver väl han in detta samtal i jounalen.
Nu gick de att tag o allt flöt på.. tills en dag jag återigen behövde förnya mitt recept. Då hade den läkare jag hade pratat med slutat, en annan skulle ta emot min ärende..
O denna kvinna hade inte läst någonstans varför jag åt dessa,Så återigen fick jag förklara o besriva min tillvaro.
Hon förstod men tyckte att jag skulle trappa ner. ja de vill jag oxå men då när de va sommar o sonen va hemma så de va inte läge att trappa ner tyckte jag o läkaren hållt med.
nu gick de ytterliggare ett tag o jag försökte mot hösten att trappa ner. vissa dagar är de bätter vissa dagar sämre.
När jag för tredje gången fick byta läkare o börja om med min berättelse rann tårana då han kallade mig narkoman. jag förklarade ytterligare en gång mitt liv och nu träffade han mig oxå o kunde känna på min rygg o nacke,
han förstod att jag hade ont o skrev om än motvilligt ut medcin till mig..
o nu ett år senare blev de samma sak idag igen
Ringde förre veckan om recept. skulle få dom i fredag o jo de fick jag 25 st o jag ska/får ta 6 om dagen.. med enkel mattematik fattar man att dom inte räcker länge o i tron på att läkaren tänkt fel ringde jag idag. sköterskan sa att jo hon har nog tänkt fel då hon såg på mina tidigare recept att de stod max 6 per dygn.
Efter 15 minuter ringde sköterska tillbax o sa att hon nu pratat med läkaren o hon tycker att jag ska trappa ner på tabletterna o bara ta 3 om dagen.. Men herre Gud man man göra så utan att prata med patienten o återigen mitt i sommaren när sonen e hemma alltid..
jag blir så arg.. detta är minsann maktmissbruk på hög nivå.
jag vet att de inte är bra att äta medicin alltid o jag hade varit den lyckligaste i världen om jag sluppit. men om nu denna läkare ska trappa ner min medicin riskerar jag att bli sängliggandes i smärtor i sommar och ev inläggning. Detta är inte som jag hittat på jag har så ont.
jag har provar många andra allternativ men de funkar inte.
Finns bara denna tablett jag kan ta som funkar..
blir så arg..
jag som nyss kommit in o fått de att funka någerlunda då ska en läkare som träffat mig en gång då jag hade ont i foten bestämma över hur min sommare ska bli utan att ens informera mig
Gissa om Nillan är arg nu!!


Sällan en bra början håller i sigJa då va de måndag igen, midsommarveckan med. Ja tittar man ut så är de väl typiskt midsommerväder ute.
De är kanske så att de är så här de kommer att se ut, fint väder i Maj o sen är de uselt i juni juli för att bli lagom fint till skolan börjar.

Denna dagen började inte så jätte bra.Har ihelgen som varit inte alls mått bra, har haft ont i hela kroppen o trött..trött trött trött...
Så idag tyckte jag ändå att de kändes lite bätter så jag tänkte jag får väl ta o tvätta sängkläderna, Har bara ett till de stora täcke som jag nyligen köpt. O jo Nillan av med de upptäcker när jag kommer in på toan att tvätten som låg i torkisen inte va torr..klant nillan hade väl glömt att dra i gång den i sin trötthet i går då. så igång med den o sen vänta så jag kunde tvätta igen
Insåg att jag MÅSTE ha merän ett påslakan så jag satte mig på nätet o kollade IKEA
kom in på toa efter ett tag, då enligt min beräkning tvätten i torktummlaren borde vara klar.. o vad upptäcker ja
Jo torktumlaren  är i sönder IGEN de är inte merän 4 veckor sedan jag va utan den i två månader
o nu kan ni ju själv gissa att Nillan är arg,PMSstin är med oxå just nu
så på luren o tro inte vaktis hade telefontid nu.. Men den Nillan som ger sig när hon e arg är inte född än så jag ringde kontoret
Hur f-n ska jag kunna tvätta, nu då??
de finns tvättrum i källaren.
Ja men hur kommer jag ner där med en handikappad son där finns ju inte hiss...
GGRRRR
O att tvätta i dessa tvättstugor är inte de roligaste, de finns tvättpoliser här som har till uppgigt att kolla så att alla städar efter sig
o att man kör tvättmaskinen en gång efter avslutade tvätt tom då de finns allergiker här.
o de gör jag mer än gärna men att folk spa springa o kolla mig känns olustigt..
ibland har denna polis kommit ner precis när jag skulle börja tvätta. jag har 4 barn, tre i tonåren o en som e handikappad så tvätt blir de..
Hon tittade o sa GUD VAD TVÄTT DU HAR!!!
Japp sa jag så är de i min familj..

Så nu hoppas jag med hela mitt hjärta att min torktummlare bli lagad snabbt. betalat ju dock 150 spänn i månaden för att ha den FUNGERANDE!!

Ska handla idag med.. inte för jag vet vad som händer midsommar men mat måste man väl ha ändå...NILLAN GRUFFAR HELA DAGEN


AIK AIK
http://www.youtube.com/watch?v=j_iq8D5kBBoFoTbOlLeN


Hmm Fotbollen igår

Spaniens Första mål va en lyckoträgg
Sveriges mål va snyggt
Spaninens andra mål va onödigtVarför bytte inte Lagerbäck in lite pigga spelare mot slutet när men till och med såg hur sletna dom va. De e ju
konstaterat innan att Zlatan har tufft att klara hela tiden. Hmm jag fattar inte hur den gubben tänker..
Men men .. Ljungan tittade jag på extra mycke... han e så snygg ju.. jaja nu är de oavgjort mot Ryssland som gäller..

PASS PÅ

Fotbollsfest

i vänatan på matchen.. kom i stäming
Söta Frans o Coola Elias.. Man bara love them

http://www.youtube.com/watch?v=rgkUnKpNbh4FOTBOLL FOTBOLL ÅÅ YEAI eftermiddag är denns gosse o laget på tv, de e match mellan Sverige- Spaninen o den ska givetvis Nillan titta på..
Innan de ska jag göra mat, idag blir de fläkfile´potatis o sås..MUMMS
sen blir de jordgubbar o vanlijvisp Inte smalmaten i´dag men va fan de e ju EM


Vädret är ju inte de roligaste. Ibland regnar de för att sedan bli sol, kan vädret blir scitzofren i så fall är de
de som han för de är ju inte samma två timmar i rad längre.
Är den bittar saningen att de är så här vi måste vänja oss att klimatet är, varmt i maj o halva juni för att sedan bara vara skit
o sen bli fint igen i augusti.. fy vad trist i så fall men vad att göra åt de NADA
Som så mycket annat


usch vad jag känner mig gnällig nu för tiden, tycker jag alltid har något att beskymra mig för.. alltid något som man undrar över eller någon överraskning som bara dammar ner över en

detta är de ljuva livet NOTLIFE IS TOO SHORT

att man inte bara lägger sig o...Hur sjutton vill staten & co att man ska orka eller klara de.
Först detta med sjukersättningen o hur klanen där uppe ser på oss som e sjuka. De e ju som man vore pestsmittade eller något.
Man sitter med ett liv som man inte har en chans till att själva styra över. Vi kämpar, hårdats vill jag påstå..
Vi kämpar för att få en okdag något som för många är en självklarhet. Att inte kunna planera långt fram är för många svårt att förstå och riksen att man stämplas som tråkig är överhängade stor.
Ändå forstätter kampen, dag efter dag o ibland bara timme efter timme.
Klanen eller den sk regeringen tycker att vi sjuka kostar för mycket. Så nu ska vi granskas in i ryggmärgscellerna. o jag lovar hittar dom felet på mig o gör mig fullt arbetsförd igen så ska jag dyrka marken dom går på.

Ovan på detta att man kanske inte kommer få någon ersättnig så har nu en del läkemedelsföretag gått sin egen väg.
De är ju så i sverige att vi har ju ett högkostandsskydd på både läkarvård o mediciner. Vi som lider av en del åkommer
har en del medciner för att bara kunna leva,
Så dom 1800 man måste betala själv är man snabbt uppe i. Således har man då ett ¨
frikort. Visst låter detta lyxigt
MEN ja de kommer ett MEN nu..
Nu tycker väl då läkemedelsföretag att man vill tjäna nera pengar
så på en del mediciner är denna subventionen borta och
en medicin som för någon är jätteviktigt kan nu komma o kosta jätte mycket, utöver den 1800 man redan betalat.
O om man nu inte tar sin medcin mår man sämre o riskerar en inläggning som kostar
betydligt mera än de kronorna medicinen kostade.
visst har vi ett bra tryggt samhälle??
Vart e sommaren nu då?Denna bilden togs förra veckan då de va härligt väder. Nu när sommarlovet är här så är solen borta o blåsten biter i en.
Kanske detta är nera normalt väder för denna årstiden och för Sverige men skit vad trist. Jag kan handlöst leva med tropisk värme, inte mig emot alls..
Nu är de fredag o Nillan mår inte så bra. Dekliar i halsen, jag nyser o hela kroppen ömmar. Åker väl på en förkylning,,*suck*
Vad händer i helgen trors? Ja på lördag är de ju fotboll.. måste ju kolla in "ljungan" min lilla favis jue
fotboll är kul..I tisdags satt vi här o skek som galna. men de hjälpe ju, sverige vann..
de kanske inte hade med vårt skrikande så mycket att göra snarare de svenska spelarnas insatt.

vidare vet jag inte vad som händer.

sonen går ju på simskola på vardagförmiddagen mellan 9-10.
jag fattar inte vad som hänt mig, för typ 14 år sedan simmade jag jätte mycket, nu är de nog en gen som skadas för ajg ogilar att bada o spec i badhus. nu måste jag trotsa den skadade genen o bada med sonen, har behöver de o de ger han mycket. Han till o med går i vattnen ju, börjar ligga o flyta o han e nyfiek på att dyka.. de e kul att se, tänk om han kommer igång med simmningen..vilken träning de blir o mamma måste totalt trotts den skadade genen ;-)

nä ta tag i fredags städet lite eller inte??Får se vad orken räcker till


pössa

LIFE IS TOO SHORT

Dagen skratt

Kursutbud hösten 2008

Kurser för kvinnor Malmö Högskola


Kurs 1: Att umgås med andra kvinnor. Vi försöker sätta ihop grupper med fler än 2 kvinnor som ska umgås utan att tala illa om varandra på rasterna, då vi sitter två och två i cafererian. Dolda microfoner på damtoalleten, dit deltagarna släpps i mindre grupper. Kurematrialet är något försenat. Enligt Berit på tryckeriet är det för att "den där jävla subbanpå korrektur som tycker hon är så snygg, inte kom i tid med grejerna".
Kurs 2: Navigering.

Att läsa karta utan att vända den upp och ner när man kör söderut. Spännande övningar, vi träffas på Ödenheden utan för Pajala och tar oss hem till malmö själva fastklistrad, rättvänd, karta på inrtrumentpanelenmoterar vi. Överlevnadspaket för 3 veckor, nödraket,8000 meter snöre(fästa i bakre kofångare vid start) för er som kommer helt fel i början. parlör på ryska, finska och norska och 22 mobiltelefonbatterier ingår.
Kurser för män

Kurs 1: Hur man fyller på ispåsar. Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2: WC-papper. Är de sant att toalettpappret växer från toarullen? diskussionsgrupp.

Kurs 3: Är de möjligt att lyfta upp toalettringen innan urnering? och hur man lägger ner den igen efter urenering? Mycket praktiska övningar.

Kusr 4: Efter middagen. flyger de smutsiga tallrikarna själv till diskhon? lösningar och exempel på videoband.
Hunden Nema
Nu sedan ett par veckor sedan har denna lilla tjej hållit oss IN THE HELL sällskap..
En liten ( ja inte till växen) hund som heter Nema.
Mina barn har länge viljat ha en hund, jag har sagt att de e mycket att fixa med med en hund, något som barn inte riktigt lyssnar på, man blir bara tjatig som mamma. Men nu när Nema varit här så har dom fått uppleva hur de är att ha hund och ja jag kan inte säga annat än att jag e förvånad över hur bra de går. Dom går ut med henne, dom förstår att man kan inte vänta till man har lite att göra om hunden visar att den vill ut. Hon, hunden är jätte duktig. Blev lite förunnan för ett tag sedan då min son ville hålla henne, han sitter i stol o Nema är ju en stor hund, jag tänkte tyst detta går aldrig men ok d vi provar och döm av min förvåning när hunden lugnt bara lunkar brevid hans rullis. Hon sätter sig brevid honom så han kan klappa henne, hon låter sig vara med i lekan genom att agera lekbacke åt hans bilar och när hon tröttnat visar hon de genom att helt sonika gå där ifrån.
Hon är go denna hund och de e ett nöje att ha henna här.
Att gå ut på morgonen o höra fåglarna är så mysigt.Hon kryper upp till mig i sängen, (jag vet hundar ska inte vara där men hon är de)
Men vist de är ett passande med hund, man får tänka hela tiden. Nu lever ju jag ett inrutat liv ändå så de är ju inte helt främande detta med planering men ändå de krävs lite..

Nu är eftermiddagen här. Detta har eller är en sådan dag då de liksom är som en bergodalbana.. Jag är ledsen en stund för att sedan ha lite ork att ta tag i lite här hemma för att sedna kastas ner i soffan igen med tårarna rinnande ner för kinden..
Har försökt att räkna lite hur min ekonomi kommer att se ut i sommer o de va ju lätt. jag menar de e inte så många siffror. Hopplöst.. man sitter i en sits där man inte kan göra alltför mycket åt ekonomin.. jag menar hade man nu tillhör dom som är helt arbetsförda hade man kanske kunnat ta till lite extra jobb så man fick lite extra plus på kontot men nu är de inte så utan en en gång tvingas men att bara gilla läget...I sommar ska sonen vara hos sin pappa i två veckor, har ADLRIG varit utan honom så länge så jag behöver kanske inte säga att de e tungt att tänka på.Jag vet att han har de bra hos sin pappa de e inte de, grejen är den att de e jag som är beroende av min son tror ja.. nä så illa är de inte men de kommer att kännas lustigt..


Blåser o de e två klänningar kallt idag eller är de så här vädret ska vara de e bara de att man blivit
bortskämd de senaste veckorna...
ÅRETS SWEDEN ROCK SKRATT
"Man kan väl inte spela Sveriges National sång på Sweden rock, den e ju inget bra"

Detta citat är tagit ifrån en diskution som uppstod kl 03 på natten när vi stod och vänta ¨på skjutens hem. brevid oss stod några som skulle till Gävle som inte va allt för uppspelta över Blekinges stolthet. När jag sa
-Team Can va ju så bra..
så va de en kille som sa just de
-man kan väl inte spela Sveriges National sång på Sweden Rock den e ju inget bra..
ASGARV
jag försökte vilt förklara att så kan man ju inte tycka men alla bara skrattade..


Ja på SRF får man allt uppleva mycket. Nillan hade ju grymma skoskav sedan Tordagen och de gick ju bra så länge man höllt aloholhalten på en bra nivå men ju mer den sjönk och kvällen övergick till natt så gjorde de mera ont i mina fossingar. Tillsist kunde jag inte härda ut längre och skrona åkte ner i väskan och SRF upplevdes i struplesten.. De va spännande för varje steg man tog man viste liksom inte vad eller var man trappande. Tillsist va de äckligt som fan o illa måendet stod mig i halsen. Så när väl bilen kom åkte strumporna all världens väg o jag satt o studerade mina blåsiga såriga blödande fötter..Dagen efter va de att köra till apoteket o köpa skoskavs plåster o nillan kunde i alla fall stödja lite på sina ömma fossingar..

ja detta lite om äventyren på SRF detta året. finns säkert mera att förtälja om i detta ämmne så jag ber att få återkomma..


Nu vill sonen att jag ska ta o fixa en väska till honom, vad han nu ska med den till men han har säkert en plan med de..
NoneLIFE IS TOO SHORT

sorgen har inte tagit sommarlov

Sitter här tårarna rinner o mitt hjärta gör ont. En sak är säker, sorgen tar då ingen semester. Den ploppar upp lika smärtsamt vare sig de e sommar eller vinter. De går inte att stoppa den. Saknaden efter mamma pappa o min bror är ibland så tuff att de känns som att kah inte kan hantera den, skulle viljalägga mig raklång, blunda och låssas som att jag inte finns. De hjälper inte, jag vet men denna tunghet kanska lindras för stund.
De känns som man är villig att prova alla allternativ, detta svarta hål vill man inte vandra omkring i. Men vad är valen? De finns ju inga val, de gäller att gilla läget och de är inte så lätt..
orken tryter med.. man orkar inte så mycket dessa dagar när tårarna håller en sällskap.. man är rödsvullen i ansiktet o ser ut som man mår. men de e inte så lätt att stå för alltid.
jag är vissa dagar så trött på att må dåligt... trött på att vara annerlunda.. trött på att när man haft ett par bra dagar veta att nu kommer de flera dagar som är sämre. Allt detta utan en anledning som jag inte vet. jag vet inte varför jag mår dåligt, vet bara att jag gör de och att jag inte vill.. Jag har försökt säga till min kropp att Stopp nu mår va bra, jag har försökt att hindra mina tankar från att tänkas men de funkar inte de lever sitt liv. jag kämpar men denna kamp känns ibland som att jag inte kommer vinna.
jag kommer inte att bli den Nillan jag en gång va och de gör ont
jag måste acceptera något som jag inte vet varör jag har fått
jag tvingas leva utan mamma pappa o min bror utan att jag vill
jag tampas med möte,beslut,vänat o allt annat som rör min son för att han ska få de bästa förutsättningarna att klara sig
dessutom ska jag vara mamma till tre barn till... inte undra på att orken inte räcker.
Men, fan de räcker ju till andra.. eller de e bara en synvilla??LIFE ISS TOO SHORT

this is the summer


Då va skolavslutningen avslutnad, ja INTE idag utan i Tordags slutade barne, de va jätte fint i kyrkan. Mellersa dottern fick sina betyg o mamma hennes fick skoskav ;-) Sonen fick sitt första sommarlov o alla e glada o nöjda...
Fredagen va de ROCK på schemat, sweden rock för er som missat detta, men de e de vl ingen som gjort. Nillan va där i fredags o rockade på, nice som vanligt.. Lördagen gjorde min mage sin påmind om att den INTE tycker om en massa kontsig mat så de bliv sängen hela dagen... söndagen va de kyrkan igen o sen började denna veckan mad att sonen går i simskola, den varar i tre veckor..
ja de e sällan att de e helt tomt på schemat nu för tiden jue... de e alltid något. Ska till tandläkaren med största tösen med, myclet köra..just nu sitter jag o funderar på var solen gömt sig en dag som denna.. är säker på att den gömt sig utav den anledningen att jag ska åka till havet nu när barnen e lediga o då passas solen på att gömma sig o blåsten viner om öronen ;-)


Nä stan va de..


bye for now


en kväll i juni ;-)

image107
Ola. söt som vanligt


image108
Denna lille killen kan man bara bli  så kär i jue..

image106
Olle Jönssonimage109
Fotbollsfeber ;-)
image111
Gissa om sonen e glad,, tre snygga pumor


i kväll va vi i tivilipaken i kristianstad o kollade lite.. de va ola, caraarola Frane/Elisa olle Jönsson o några till som va där o sjöng. Barnen uppskattade detta mycket.. Lucas lyckades fånga en bukett blommor som Frans kastade ut o han fick autograf av alla... han va jätte glad o som avslutning ett kort på sig själv o Caracaola..
Så denna dag fick avslutats i Tivolipaken...

trevligt trevligt

Hur hamnande jag här??

128082-104

En dag som denna tror jag att den fråganhar snurrat i mitt huvud 100 gånger. Hur hamande jag här? Vart i livet tog jag fel väg?  Jag minns inte att jag valde detta och OM jag mot förmodan valt detta måste detta valet gjorts under en stunds av minder förnuft. Men jag vet att jag inte valt att vara sjuk. jag har ine valt att lida alla dess helevetskval.. INTE jag har bara hamnat här och jag vet inte hur. Men jag lovar jag kämpar för att komma tillbax. Men hur lätt är de när man gång på gång petas ner flera meter? När man har med ett företag som heter försäkringskassan att göra. Jag vet at detta låter elakt och jag e berädd på att ta de. Men jag som då är en vanlig swensson har hamnat i deras trådar, dom rycker o sliter i en som man e helt fördig i hela kroppen. Så fort man har en bra dag då ska de komma ett brev från dom som skapar så mycket ångest att man tittar på de dära kuväret en bra stund innan man ens vågar öppna de, för man vet ett FK är desamma som FuckinKaos.
De som skapat denna oron i mig idag är detta nya nu med sjukersättning, att de inte ska gå o vara sjuk i längre än 18 månader.. HMM antingen är de jag som missat denna nya miraklemedicin om gör alla arbetsförmågna på 18 månader eller så är jag berädd att idiotförklara regeringen, tror jag gör de sistnämda då jag nitriskt googlat på mirakel o inte fått någon napp..
Så nu riskerar man att få¨en stor 0a på kontot på grund av att man e sjuk. O jag lovar jag har inte beställt detta.. jag har inte valt att vara sjuk, har inte valt ett liv med mer motgångar än framgångar.
vist förstår jag att de måst till en förändring i vårt land men är de rätt förändringt att slå på dom som redan ligger, trodde att misshandel va olagligt jag, men de har jag kanske oxå missat,
För jag tycker att detta som regeringen nu håller på med de är misshandel och noll respekt för oss som verkligen är sjuka. Jag har varit sjuk ett bra tag och nu pratar vi år. jag har kämpat mig till läkartidena, jag har gått igenom ett antal medicinbyten med allt vad de innebär jag har gjort ALLT som läkaren har sagt att jag ska göra, de har hjälpt till en viss del men jag e inte helt bra.. långt därifrån.. men jag har liksom inte gett upp... jag vill ta tillbax kontrollen över mitt liv men hur lätt är de när man blir motarbetad för att man inte har "rätt" diagnos eller för att man har klarat vissa saker innna..
ÅNGEST kommer bli denna sommarens teama..fy..
jag e så arg att  jag handlöst skulle kunna göra något mindre begåvat som inte passar sig att skriva här..
någon som e född med silversked i munnen bestäåmmer över mitt öde, och jag kan inte göra ett skit..
nice?? NOT
borde ringa Herrstadsminister o fråga om vi ska byta liv en vecka.. han borde prova på ett swensson liv han...

RSS 2.0