en vanlig tisdag i HELL.....not



Åh regnet de bara öser ner.. o torktumlarlagaren e lika borta som solen. SÅ trist.
Jag som nu hade tänkt att göra lite midsommarfint.. Tji fick jag med tvätttunnor som e lika fulla som vissa ungdommar på fredag.Men men de e bar aatt bita ihop och göra de bästa av situationen men de e så trist.
Sonen går ju i simskola nu varje dag i tre veckor. de är min dotter som badar med henne då jag inte lyckas övervinna min skadade gen än. Men idag när dottern kom hem och berrättade vilka framsteg sonen gör i vatten så måste jag nog ta ett allvarligt snack med den defekta genen.. För som jag har sagt innan kan simning ge sonen träning måste jag ta de.
Han hade till och med i dag hoppat från trampolin, med sin syster men ändå.
han har tagit två märken, baddaren o silverfisken. De e härligt att se o höra. Tänk om han komm i gång med simning vilken träning detta skulle vara för honom.
o en träning där han inte ses så mycket annerlunda. I vattnet är han mycket rörlig..
de är så underbart
så lite solsken i detta ösregn...
Nu ska jag se om jag kan få ordning på torpet..
hoppas kunna fixa lite blommer på balkongen, dom jag hade pallade inte värmen..


Å jo jag fick tag i vårdcentralen idag ogen o läkaren håller fast vid att jag SKA trappa ner.. Men HALLÅ... ska min son inte kunna komma upp från sängen nu för att jag har ont.. O min fistel som jag ska operera igen, hur ska dom få den till att sluta göra ont om inte kirläkare kan. de måste vara en bra distriktläkare vi har som kan detta bättre en specialisterna i malmö..
kan stänga MAS i hänvisa till vår "duktiga" vårdcentrel.. HALLELUJA Jesus lever


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0