IKEA



dagen har över gått till kväll och snart har kvällen övergått till natt.. Tiden går så snabbt att man inte har hunnit ta på sig kläderna förrän de e dax att ta av dom igen.
Kommer ihåg när man va i tonåren o man tyckte att alla gamla hela tiden suckade över att tiden gick så snabbt, O nu sitter man här själv o tycker de men inte kan man väl erkänna att man blivit gamal??
Nej de är nog så att tiden går snabbare nu än för 20 år sedan, ed har nog med växthuseffekten att göra ;-)
vad har man gjort då.. ja först va de möte med skolan om sonen, jag vet de är en massa möte men detta möte var minsann positivt.
o efter de tog vi oss en tur till IKEA. Skulle kolla bäddsoffa. och jo den vi skulle ha fanns DOCK INTE inne, så de blir att vänta en vecka.
de går ju de med men de e lite irri när man tänker att man skulle ha de.
Tanken är att sonen ska få eget rum,dock måste man ju sova hos honom på natten då han vaknar o vill vända sig så lösningen blir då en bäddsoffa på hans rum som han dagtid använder när han kollar tv,spelar PS eller så
ska bli skönt att han får eget rum för när han har kompis här är de bra att dom kan vara där o inte som nu i hela lägenheten.
så när väl soffan kommer blir de kanon.. ska ha en skärmvägg oxå så att man kan kolla tv där även om han sover o sen ska han få en egen box till parabolen så han kan kolla på de kanalerna.. de kommer att bli kanaon..

Nu tror kanske någon att de blev en billig runda på IKEA men nej då.. Nillan hittade ljus.. som luktar kanel och de bara MÅSTE man ha ju så de inhandlades. jag tillhör som alltid har ljus tänt när jag e hemma. tycker de e super mysigt.
sen blev de servetter och innegosseskor.. sonen fick en gossehund. jag vet han har massor men minen på honom va så att denna gossehund va tvungen att följa med hem. hunden heter prinsen ;-)

Nu är de sent o nillan är trött så de blir till sängen,.nu på en gång

natt natt sussa gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0