Fredag


Då stundande fredagskvällen och vad nu den ska innebära. Så här långt i dagen har jag hunnit med fredagsbestyret, dock ej handlat allt då de började ösregna när jag va på väg att hämta sonen så jag frös som bara den när jag va på väg hem.
Men jag får väl ta de senare kanske, städet är klart och tvätten med.
Trött och seg är jag så jag tror de kommer bli en kväll på soffan. Sonen är oxå trött efter fösta skolveckan så de e lika bra att göra honom sällskap i lägga sig i tid..
Men om jag känner mig själv så när de väl kommer till den tiden på dagen så är min trötthet som borta..
sonen roade sig med att rita lite i sanden på skolgården


Resultatet...MAMMA

Goa pojk..
Sovtime


Nu är de slut för idag.. om en stund i alla fall..
Till kvällsmat blev de pannkakor, gott men de e inte kul att göra de. Sonen blev glad för han älskar pannkaka.


Idag när jag satt o funderade över livet så kom jag och tänka på min farmor. Hon dog 86 och hon blev inte så super gamal, Men jag kommer ihåg att hon sa ofta "ja de e tur att man slipper vara med om hur jorden blir fördärvad" Jag kommer ihåg att jag tyckte att hon va "mossig" o  undrade varför hon sa så.
Nu idag tänkte jag undrar hur vår värld hade sett ut om vi inte varit så slaviga innan. Om vi tänkt efter innan de va försent.
jag menar med allt. Farmor sa ofta att hon inte kunde fatta vad vi skulle man all denna plast till, hon yog sin korg och gick och handlade i. Hon syltade och saftade. hon tog tillvara på de mesta och hon gjorde de med glädje. Hon hade desutom tiden. Fast att hon jobbade som kallskenka, Men hon tog familjen med sig, mina farbrödrar har berättat att man i tidig ålder fick hjälpa till.. man fick vara "springpåg" och jag tror inte de va någon som for illa av de.
När sedan farmor slutade jobba va hon hemma och fixade. jag lovar att jag minns hennes underbara söndagsmiddag som Nobelfesten. De va gott o hon la ner mycket tid på just dukning,
idag har vi inte den tiden,, vi nästan kastar maten på bodet, de e sällan man sitter ner alla med duk på bodet och tända ljus.
 oftast sov man med på den tiden, inte använder man sovtabletter i denna utsträckningen som de görs idag. Man jobbade sig trött,, på gott och ont,
ja när man tänker är de inte undra på att de ser ut som de gör i samhället,


Nu ska jag se om sonen ska sova eller vad han tänkt han har ju sällan samma tankar som jag ;-)

BYE FOR NOW
Sonen startade skolan med balong


I tisdags började sonen skolan och som vanligt med balobguppsläpp,,
Efter skolan va vi o shoppade väska o pennor o lite annat plock..
sen va de stora mathandlar dagen..
Nu är de mat i kylen några dagar till i alla fall


l.

Några tankar en Vanlig måndag


Då va dagens telefonsamtal gjorda. Känns minsann ganska gött. Och nu när man sitter här med facit i hand och är lite smått förundrar över att de gick så smärtfritt så känns de som jag laddat upp helt nödigt. men jag kan ju ge mig sjutton på att om jag in inte "laddat" upp hade de behövt och samtalen blivit fel. Till och med samtalet till FK gick bra. Lustigt va??
ja nu är de bara att njuta av de hela och känns sig lite nöjd i alla fall..
ska ta den sist tvätten för i dag och en vända till apoteket sen är de stopp för idag men ska ite ta ut sig för man haft lite medgångar ju ;-)

Så den som nu känns trist är vädret varför kan de inte vara mera sol för??? Vill inte se saningen i att sommaren är över NIXstar of lifeDenna bilden sitter på ambulansen, Star of life.. jag tycker att den talar lite för sig själv..Eller?
Nu är helgen över, söndagskväll och de stundar lite film, ingen ny film utan en som vi hittade här. Men de kan bli trevligt de med.
I morgon är de sista dagen på detta sommarlovet. På tisdag börjar skolan igen.. Tackar för detta. Jag vet att de har varit skönt med sommarlov men nu den sista veckan har de bara varit tjafs, töserna imellan.Tror att dom e super trötta på varandra och lite längtar tillbax till rutiner och struktur.
Och struktur ska de bli här hemme denna hösten minsann..

Ska börja med att rensa här hemma, en massa som bara ska väck som inte används, Sen ska sonen få ett rum men på grund av vissa omständigheter som kan han inte sova själv på natten så en bäddsoffa måste inköpas och ställas på hans rum så dubbelsängen för pausa lite nu ;-)
Men ha nu i tankarna jag har inte sagt när detta projetet är till ända.. de kan ta tid i mitt liv och de kan komma bli andra planer. Sån e jag..

ja de e lite vad som händer i stjarnas liv ;-)

Nu ska jag se   om jag kan få fram lite bilder från helgen o sen va de filmtejm ju och sen är de nannetime tidigt i kvällbye
LIFE IS TOO SHORTska jag skämas??Sitter här de e lördag morgon eller rättare sagt middag. Ingen av mina barn är hemma och jag har jäte dåligt samvete för de?
Är de så att när man e mamma att man inte får bara vara Nillan. Jag e mamma alltid jag vet jag finns där för mina barn alltid i ur o skur jag älskar odm med hela mitt hjära och lite till jag vill dom allt väl och gör allt i min makt för att dom ska ha de bra. Men ibland känns de bara så bra att bara få vara, sitta i tänka på saker och lite softa som man vill. Är jag en dålig mamma som tänker o har dessa behov??
Jag vet inte jag nata hör när man kropp säger till mig att jag måste få sova, jag måste få sluta tänka lite.
men hur gör man detta utan att ha dålit samvete för att jag känner så?
Är jag en badmother?
O sluta tänka de kommer jag aldrig att göra.
jag vet att jag valde att vara mamma och jag ångrar de inte en seknund absolut inte jag e lycklig över förmånag att få barn
jag vil vara en bra mamma men just nu kändes de som att jag va tvngen att få vara ifred för att fylla på mammaorken.
Är jag eg0?
de e inte så att jag lämna iväg mina barn, dom e hos sin pappa.
De e länge sedan alla va där samtidigt de e kanske de som gör att de känns lite konsitg

Fan. livet e de knepigaste jag har varit med om!!!
Nu i veckan som kommer börjar skolan så på shopninglisten står de bokpapper o på min lite blev de ÅNGEST
Fan samma sak verja år, jag bokstavligen HATAR detta bokkläandet. töserna har ju blivit så stora att dom fixar de mesta själv men nu är de sonen som börjar 1 klass och då ska de ju kläs..
han ska ha en stlrre väska som han får i sina saker i, samtidigt får sin inte vara FÖR stor för då kan han inte ha den bak på sin rullis. ja de blir ett äventyr att hitta de.
sen är de regnkläder o allt de som ska inhandlas.. tacka gud för den iplanerade turen till Ullared så jag kan få hem de mesta på en gång
sonen har stora probelem att att hitta buxor som  han kan ha. dom ska vara bekväma och inte sitta åt o de ska inte bara vara joggning.. de e inte lätt. tyvärr blir de lätt så att hittar man något så köper man två eller tre lika dana.
tröjor går de med mycket av
ja de va de..
sen börjat alla möten o besök..
sonen har en del, älsta dotten med
och jag ska till UMAS med min envisa fistel..
hoppas med hela mitt hjärta att dom kan hjälpa mig med en nu för nu har den ställt till de för mig i sju år.

mera som jag ska ta o skriva av mig nu när de ändå rinner på??


sakanden av mina nära bär jag med mig alltid. de e fan inte rättvist att inte någon av dom skulle bli äldre.
o i går fylde kurres stora pojk 18 år
va fan fick inte kurre vara med att uppleva detta för?? Han ska ju vara där o sjunga för honom och vara den stolta pappa han e
skit kurre vad du fattas här..
jag saknar er så.. de finns så mycket som jag behöver ha pratat med er om
WHAY

LIFE IS TOO SHORT

Star_dustNär man sitter här på kvällen och summerar dagen så kom tankarna upp på vad som kommer att hända efter detta.
Tänker så här, vi vet ju alla att vi blir aska, kanske inte alla men de flesta. De heter ju så fint " Av jord är du kommen, jod ska du oxå bliva"
De e inte någon bra tröst i den mörka sorgen, eller de e bara jag som tycker att de låter så dyster.
Jag undrar med vad jag kommer att bli ihåg kommen för.. The Bitch from Hell eller..
den evigt suckande kvinnan som gnällde..
Jag jobbar inom vården och har ibland kommit  ikontakt med döden där. jag menar att de tyvärr är så att man inte kan rädda alla utan en och annan dör.
Jag vet att de ibland kan vara så att jag inte alltid minns dom vid namn utan hon med hjärtat eller han med andningsproblem.
Kommer jag bli i håg kommen som "Hon med den trasiga stjälen"
Eller hon som kallade sig stjarna, en dammig stjarna som aldrig kom till att glimma

Ja jag vet att de finns inga svar här de e bara att vänta o se eller höra vad som sägs..
Nog om de svarta

Sommaren är nog så gott som över eller de e någon som envisas med att tro att de kommer mera värme. jag vet inte om jag tror på de för idag har de blåst nästan höstlika kastvindar. Trist men den bittra sanningen..

Snart är de helg igen,
tiden löper världens snabbatse maraton för innan man hinner säga Måndag har de ändras till Fredag o innan man hinner säga trevlig helg är de måndag igen.
Denna sommaren slog rekord i snabbhet..


inte mycket man kan göra åt de,,
Nu är de bara att invänta hösten med alla stidigheter och gällande sonen har dom redan börjat
Förra veckan skulle han h sn avlastning. O av en händelse så ringde områdeschefen, i ett annat ärende än att kolla om sones avlastning. Jag sa i slutet av detta samtal att i morgon kommer då NN Nej sa hon de tror jag inte Men sa jag de har ju varit bestämt sedan i Maj. De har jag missat sa hon Men sa jag, jag har ju planerat att inte ha sonen i morgon Jag kan inte göra något sa hon surt o la luren i örat.
Gissa om denna kvinna här blev arg
JAPP
så jag ringde en annan chef och bad att få göra en aviklese på detta.
sagt ch gjort
Efter som jag då fått vetskap om att sonen inte hade någon avlastning fick jag ju pyssla i hop detta
På kvällen får jag ett sms från surhönan som då skriver att de kommer någon som heter.... och ska vara med L i morgon
Gissa om ag fick hicka. Eler serigöst så tycke hon att en som ALDRIG har träffat L innan ska vara hos honom och natta honom. Denne viste inte ens var vi bodde.
jag mejlade o skev att de finns väl ingen logik i att en främmande person kommer hem till en o sitter där på en kväll
jag fick svar ett de va ialla fall en lösning
*panik*
nu slutade i alla fall att sonen fick hoppa avlastningen och den som skulle gkomma få komma o vara brevis lite först.
men de krävdes ett möte för att detta skulle fattas..
a dessa möten gö mig totat gråhårigRSS 2.0