Freaking Friday

128082-96


Då satt man här ensam om natten, tänk att jag som trodde att detta skulle bli en trevlig dag bara kunde ha så fel. eller Nillan, varför tro att de ska bli  som du tror? Varför?? De blir de ju aldrig så varför skulle de bli de dag? Jag tackar mina ljusa stunder som gjorde att jag hade lite förnuft så jag har min datan o mitt internet, vad skulle jag annars göra när de blir så här?? O hur många sömnlösa nätter orkar man genomlida? Inte många inte.
Usch vad de e jobbigt när man inte vet vad de e som gick fel bara att de e fel.. Fel och de är utan min makt mä-. Ja de e ju bara att gilla läget å så då..

I Tordags va jag In my hometown... mycket resor nuförtiden... O de e ju som de är att komma hem. Minnen rycks upp, bilder som man trodde man lagt unden eller gömt poppar upp när man minst e berädd på de ocg vips står man där i tårar igen..Jag tänker o minns hur de va när ja bodde i Ystad, när man pratade om framiden och hur man ville att den skulle bli.. Inte sa man då attt de skulle vara så här.. Nä den tanken fanns inte o fanns den så glämde man den lika fort som kontoutdraget..
Nu med facit i hand känns de en liten smula navit. Men vad kan man begära av en som inte ens fyllt 20??
Nu sitter man här med  en mamma o en bror minder o en son som råkar ut för de som man som mamma bävar mest för, olycka..
men jag e givetvis tacksam för att han överlever... han e mirakel han

Nä nu ska inte jag sitter här o gnälla mera

tar mig o kragen o hoppas att morgon dagen har mera att ge...Sportlov

Ja idag har då sportlovet börjat för oss här i nere. Måndagen bestid av besök hos hjälpmedel, för att justera sonen rullstolar och sen till sjukgymnast o arbetsterateup för mätning av sonens rörlighet i benen och efter de tog vi middag ute för att kl 14 vara på OTAB för att pröva ut skor till sonen och hämta ståskalet. Hem och sen va de cyliderbyte i låset här hemma. Nu i kväll om bästa vännen med sin hund. Jag ska passa honom medans dom e på semetser, O ni kan ju bara gissa att sonen tycker detta e kul. Ja de tycker jag med för jisses vilket sällskap dessa djur e. Har två katter men katter i all ära men dom e ju sig själva, dom lever sitt eget liv..

Så veckan blir att vara mamma o  se efter doggin...kul..
på fredag ska sonen RTG höften på onsdag är de dans o ev på torsdag en tur till Ystad. Lite får man ju hitta på när de e lediga dagar


Helgen som varit har varit annerlunda...
Kollade melodifestivalen i Lördag och ja vad ska man säga de känns som man saknar ord. Att carola inte gick vidare va lite oväntat. Inte för att hon till hör min favis men låten är ganska bra. Sanna hon äger, hon sjunder så man får pytteskin..'*håller lite på den låten* Ollallaola va ju söt som socker men de räckte inte :-(  o jag tackar Gudarna för att Nickol inte gick någonstan annat än av scenen. Andra generationens Kebabpizza va ju en kul låt men ingen som vi vill att sverige ska stå för väl? Sen gillade jag ju lilla vetskrämda Alexsander, o hans lilla svala..Men helt klart lördagens vinnare är ju Björn, denna underbara människa.. skit vad jag skrattade.. Helt underbart..

Nu ska Nillan nanna så hon orkar med sina sysslor under morgondagen

bye

LIFE IS TOO SHORT

Något att tänka på....

Man kan vara bästa vänner i ett år,
Man kan vara bästa vänner i två år,
Man kan vara bästa vänner  i tre år 
 Jättebra vänner året därefter, 
Kanhända att man inte prata så ofta följande år,
 
Och inte ens har lust att prata påföljande år,

Så jag ville bara säga,

                

Även om jag en dag inte längre skulle prata med dej,

Du är unik för mig och du har gjort ett intryck i mitt liv,


Jag tänker på dej, respekterar dej, och beundrar dej.

Kom ihåg, att alla i världen behöver en vän,
En dag kanske du säger att du inte har några vänner,

Kom då ihåg denna text,
 
och trösta dej med att tänka på alla de vänner som glatt dej.
 
Så ta verkligen hand om alla dina vänner, 
 
För en dag kommer du garanterat att behöva dem.
 

Visst finns de Mirakel..

128082-95


Jo de hoppas jag ju på.. Att de ska bli så mycket bättre, för att inte må bra är inte något att sträva efter.. Vill vara som andra, gå till jobb, fixa här hemma, längta etter någon... vara någon inte bara sitta här o ströa, göra de som man förpliktas att göra varje dag som att tvätta,plocka..
Fast idag har jag tagit mig i kragen och varit ute o gått.. en bra runda... och de va gött som fan. Känner mig nyttig.. Nu återstår de vardagliga här hemma o sen ska jag vila en stund för jag har sovit jätte dåligt i natt sen kommer barnen hem..
Och sen kan man säga att denna dagen en slut.. I morgon är de dans på schemat och sonen har avlastning...

Åter kommer senare

LIFE IS TOO SHORT


översvämning

min bror.. du e saknad

Nu gick de inte längre kurre, tårarna kom brutalt över mig och de gick inte att stoppa dom.. de forstade som värsta höst regnet. Ibland är de tur att man e själv om dagarna.. Älskade broren hur och varför skulle de bli så här?? Mitt hjärta har ett stort tomt svart hål efter dig. Du fattas mig o de går inte en dag utan att jag tänker på dig, på vad du skulle gjort nu om du fått vara kvar här. Men du e inte de, du flyttade till mamma o pappa i änglalandet. o här är de tomt och tyst. De har snart gått ett helt år utan dig och tiden läker inga sår.. de bara bildas en yttlig skårpa på de som lätt slåss upp och blöder,,, Tårna tillhör min vardag.. jag försöker le jag föröker vara glad men ibland känner jag hur falsk jag e,, de e inte allltid äkta leende utan ibland vill jag bara lipa.. För de e så fel att ni e borta FEL FEL FEL..
Å jag min ynkrygg som inte ens hittat orken att åka till kyrkogården, jag vet de e bedrövligt..  Men orken finns inte den finns inte... Och jag kämpar varje dag för att vara någon.. för att bevisa för mig själv att jag e stark o klara detta men vem föröker jag lura? De kommer över mig om en kräksjuka... jag kan inte hjälpa de men jag sörjer min älskade bror än??
Är detta ett tillstånd som kommer att befinna sig över mig restan av mitt liv, ja uppenbarligen...
skit kurre hur sjutton kunde de bli så här.. Min storebror som jag va så stolt över.. jag e stolt övet att få haft dig som bror.. men du ska veta du e så saknad

LIFE IS TOO SHORT

En vanlig tråkmåndag......

128082-94

ja då va de en ny vecka , de e inte klokt va tiden går snabbt ibland fast man själv inte riktigt tycker de alltid.
Måndag idag... sitter med blanketter från FK o de e sällan dom e enkla att fylla i.. Hopplöst skulle jag vilja säga. Ringde dit innan för att få lite hjälp, då visar de sig att dom har alla upppgifter på sin data men JAG måste ändå skriva i dom på rätt ställe så med madammen i luren o pennen i handen fyldes den blankett i så nu återstå de bara en... ja de e mycket pappaer som ska i till FK ett helt tids jobb att vara sjukskriven.


I helgen va de då melodifestival och ja vad säger man " va f-n blir dä" Ska vi verkligen ha Christer Sjögren att hålla Sveriges fana i år?? Nä de tycker jag väl inte. Personligen gillade jag sussie Tappers låt men jag vet de e ingen schlager... Lilla charmiga Amy i all sin ära, hon e jätte duktig o hon kan sjunga men.. nja jag vet inte om de e rätt låt de heller.. E-Typ och Pudlarna har en hälig låt men funkar de med ett rockig lit i schalger igen? Tror att LORDI fixade den chocken för två år sedan och de går nog inte folk på en gång till men nog är de en låt som vi kommer att få höra många gånger på radion och säkert kommer jag att stå där på ett dansgolv o poppa mig varm till den o vem vet kanske kramas lite till sussie Tappers låt, Mirakel..
sedan kan man ju oxå fundera på detta spektakel melodifestivalen, när man frågar någon innan om dom ska se på den så svarar många NEJ men av någon konstig anledning så har alla ett tyckande om den efter åt, hur är de möjligt? Jag kollar och jag står för de och jag blir lika förvånad varje år övet att de finns några som överhuvudtaget lyckats ta sig igenom o komma med till deltävingen bara, Kanke va de dom låtarna som smet igenom sådär strax innan lunch när alla bara satt o tänkte på mat? Vad vet jag?  Usch vad Nillan e elak idag men de är en sådan dag
Lite uppretade över lite allt möjligt idag känns de som så om jag skulle ta o gå ut en runda o rasta fläsket? de kanske är en bra sak att göra av med sin agrisivitet på ;-)


LIFE IS TOO SHORT

En Härlig dag

128082-93


Idag kan jag inte klaga på vädret i alla fall, De har varit som om de va vår. Men de är de inte
Kan lugnt räkna med att de kommer att bakslag med de dära äckliga kräkmedelet som kallas snö.
Men idag har jag njutut av dagen till dess fullo, har varit ute på en lång promenad, "en sån ide kan bara jag komma på"
Men fint va de o gött som sjutton när man kom hem och kände att man rört på fläsket lite ;-)
Nu är de kväll och sonen har en sådan kväll att han inte vill sova. Han har bestämt sig för att han inte kan sova och jag kan lova er att när min son bestämt sig för något då är de svårt att ändra på de.
De kommer med all säkerhet sluta med att jag får lägga mig jag med sp han kommer till ro så han orkar med skolan. MM så är de att vara mamma.. Man får allt göra allt för dom små liven..
Han har haft en tuff vecka, sjuk en hel vecka nästan, Med ambulansfärd o allt. Jag hoppas att han mår bra i morgon så han kan gå til skolan i morgon men nu i kväll hade han huvudvärk..*lilla gubben*

Nu ska jag se om lilla sonen vill sova o annars får väl jag oxå krypa ner o då kommer jag säkerhet att somna..Tiden går snabbt kurre men saknaden är lika stor. Mit hjärta saknar dig sp mycket och jag tänker på hur de va för ett år sedan när vi pratade så mycket., om hur vi hade de när vi växte upp... Saknaden är så jätte stor min bror du fattas mig så.. Kan inte fatta att du e borta trotts att de snart gått ett helt år.. Et helt år utan dig, de fattar jag inte!!!!
kan du inte komma tillbax...

LIFE IS TOO SHORT

Sjuk vecka

128082-92


Denna veckan har varit en sjuk vecka. de började i måndags med att sonen fick ont i magen så att han fick åka ambulans till sjukhuset. Blev inlagda tills dagen efter. På onsdagen mådde han ganska ok men torsdagen började han kräka o har varit slö sedan de. de e först idag som han varit uppe. Stackare.

Jag hoppas att de e över för denna gången nu för de ta på krafterna på alla att vara sjuk...

idag är de melodifestivalen den ska jag titta på så jag återkommer med vad jag tycket om den

bye på ett tag

RSS 2.0