groteskt agresiv


Idag är de lite bättre  men igår va jag så arg så jag tror att de sprutade eld ur munnen på mig..
Jag kan ta ganska mycket tycker jag när folk hoppas på mig men när de ger sig på mina barn ja då..
Sonen här jag ju mera behov an andra 7½ åringar. Han kämpar varje dag. Allt han gör måste noga tänkas igenom, Han har en pott med energi som han ska förvalta.Om hanöverstiger de som blir de jätte tufft för honom och de är mycket som inte funkar,
Vi är ingen famlij som kan vara impulsiva utan de vi gör är planerat, Sonen har ett schema här hemma där han och jag bestämmer varje eftermiddag vad han ska göra. Allt utifrån hur trött han är.
Jag har ledsagning 4 timmar och avlastning 6 timmar i veckan, Detta för att jag ska få någon möjlighet att göra n ågot med mina andra barn.
Dessa timmar är förlaga på onsdagen för jag o stora tösen dansar då. Detta har jag tyckt va bra och de har varit väldigt knavligt att få de till att fungera. Från början va de bristande komminication från "chefen" mig o dom  som jobbade med sonen. De va totalt kaos och jag stod på kanaten o va så nära på att bara ge upp detta, de tog mera än de gav.
 Men som om ödet på någotvis ville mitt hål och den ordinarie chefen kom tillbax från sin mamma ledighet och styrde upp skutan.
Jag tycket att den gamla chefen "misshandlat" detta ärendet så illa att jag har anmält detta vidare.
De måste vara personer som kan sitt jobb på sånna platser.
Men Hösten kom och arebetsschema gjorde upp och sakta åter fick både jag o sonen tillbax på tron att detta kanske ska funka.
Sonen badar på onsdagarna eller simma gör han så taxin går hemmifrån kl 1340 in till stan då..
sen simmar han och efter de är de dans. Dansen börjar 1745 och vara till 19. Taxin går från stan o hem vid 1910.
Jag o dottern kommer hem vid 2250 och dom slutar 23..
Jag tycker nu att de hade varit bätter att dela på de och ha ledsagning på onsdagen mellan 1330-20 och sen på tordagen ha avlastning mellan 13-18
Detta för att för de fösta kunna göra lite med de andra barnen och sen för att underätta här hemma på tordagen när sonen för de mesta är helt slut. Nu menar jag INTE att jag vill slippa min son utan att de ska finnas någon som kan hjälpa honom med de han behöver hjälp med.
Jag har då fundrat på detta mycket och vänt fram å tillbax på de och kom fram till att detta va en bra lösning så bra att de va värt att pröva de.
Jag la fram de först till LSS chefen som bara sa att de ända jag behövde tänka på va att de sm jobbar inte får jobba mindre än 3 timmar.
Men dom tiderna jag la fram va ju inte mer än 3 timmar. Veckan efter hade jag möte med chefen som står för bemanningen och hon sa då att hon inte viste hur m ånga timmar jag fick.. nähä..
hon skulle återkomma..
o hon ringde i går då o sa att  jag får inga mera timmar än dom 10 jag hade,,
de betyder då att jag inte kunde "dela" då de för timmarna räckte inte..
Jag belv jätte ledsen och arg. Varför är de så att min son alltid ska ha de minsta som finns? Varför ska inte denna familjen få en chans att komma i normal läge utan vi ska alltid tvingas att leva på reserven?
Hon sa att hon skulle prata med LSStanten..
jag försökte ringa tanten men hon svarade inte.
jag va ledsen och arg över att de varit så här helat tiden.
jag ska nästan be om ursäkt för att jag vill ha lite hjälp.
Mot eftermiddagen ringde de ingen, bemaningschefen, hon tycket att  jag skulle ta varannan tordag som avlastning. Jag bara suckade..
hon och lsstanten är med på möte där man förklarar att sonen har svårt för sånt som e hoppigt. han behöver struktur o har svårt med de som inte är varje vecka. jag förklara de och då kom ett annat förslag,,
Sonen ska åka med taxi in till stan med en ledsgare o simma.. (helt ok) sen efter simmandet ska han snabbt in i taxin som kör sonen hem där jag ta emot honom o ledsagaren slutar. Så att jag o sonen kan köra med egen bil till stan igen så han kan dansa för att sen köra hem igen.."!!!!!!
Detta är u helt orimligt!
jag sa att detta är inte klokt och att jag e så trött på detta att jag överväger att ringa kristinastadsbladet
vi la på och de tog inte lång tid förrän LSStanten ringde o verkade helt ovetande..
jag föklarade för henne de jag sagt till damen innan..
hon kunde inte förstå varför jag va upprörd..
jag sa att jag tycker de e trist att sonen alltid ska ha de minsta som finns..
jag va arg och tårarna rann...
10 timmar i veckan är inget..
då vill hon att sonen ska ha onsdagarna 1330 - 20 och sen tordag13-16
vad hinner man på den tiden? flickorna kommer inte hem förrän 1530 så jag får ju ingen tid med dom..
ja då säger hon.. han kan ju vara på fritids13 till 15 o sen tar dom över.. MEN HALLÅ??? HAN ORKAR JU INTE
han har de tufft som han ha de,
ingen tycks fatta..
jag e så trött på detta
o vad känner så sonen..
tårarna har runnit massor idag och jag vet inte hur jag ska göra..
mina barn är de finaste jag har och jag vill dom ska ha de bra.. alla mina barn..

detta slutade med att ett nytt möte är inbokat,, ja som om jag ALDRIG går på möte
jag gör ju fan inget annat och de händer ju inget!!
de vara snackas..

gissa om jag e trött i huvudet idag??


sonen är hos sin pappa denna helgen och här hemma ska de storstädas..
nice?? NIX men jag orkar inte med allt adventsbestyr på en dag utan jag får ta de lite och lite
och nu i år tar jag helgen och familjen till hjälp,


klippt o klart

Denna helgen har vi minsann fixat julklapparna,, jag inte riktigt alla men så gott som.. de känns jätte skönt och jag kan inte minnas något år där jag varit klar så tidigt.. GÖTTANS..
Sonen o minsta dottern har klipp sig med o stora dottern har bestält tid för klipp och färg.
I går när vi shoppade x-mas pressent så köpte jag en scraapbook till sonen o Jisses vad kul han tyckte de va.. Han har gjort en idag. Han ska göra en om lucian och sen om julen. de va ett kul pyssel för en sådan som mig som inte e så pysslig av sig. De va ju bara att klippa o klista allt efter som sonen bestämde  hur de skulle vara..


A day whid this Boy


En vanlig Tordag In The Hell..
Sonen ville inte vakna idag han va tröt o seg och sånna här dagar har han och de e bara så. Jag lät sonen sova vidare o ringde skolan o sa att han inte kom o sen ringde jag o avbokade de mötet jag hade.
Han sov så gott..
De är så men honom, han har vissa dagar då han MÅSTE bara få vara. För att sen vidare i veckan orka med de andra. Han har av sin hjärnskada lätt för att bli hjärntrött och de kanske låter som att de e väl alla och de kanske vi är mer eller mindre o i sonen fall är de mer,
han tog dagen idag till att softa. han sov tills han vaknade själv då satt han på sängkanaten o ville ha macka.
Vi har ritat kollat på film och han har även varit en stund med sin pappa,Nu kollar han på Kim Possibel och sen ska vi läsa bok..
De har varit en bra dag

jag vet att de e mänga som tycker att  de e fel att låta honom vara hemma. Men om inte jag känner min  son, vem gör de då?
Om jag inte hjälper honom att stoppa i tid Vem tar emot honom när han krachar då?
De tar hårt på honom när han bli r så trött och vissa saker tar mer på hans krafter än på andra som är lika gamla.


Sonen här har mera behov av lugn ro o soft inte jag som smiter


The Big ???

HUR SKA JAG PRIORITERA?

 Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!  
  
Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa) 

Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns dock inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärter.

Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
  
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  
  
Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet.

Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några st kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet. 

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs. du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex. 

Du  ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.

Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! 
t.ex. Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.

Och då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det (du kommer behöva det).
  
*suck* *stön* 

Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet som är som sagt väldigt nyttigt.
  
Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.

Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!


80-Talet

Snabbmat var detsamma som 'en grillad med mos'


År 2008, du vet att du lever år 2008 när :

1. Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen

2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år

3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer

4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig

5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du inte
har deras e - postadresser

6. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre olika företag

7. Din chef klarar inte av att göra ditt jobb

8. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar

10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i
garaget

11. All reklam på TV har en internetadress under

12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de
första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den

13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå 'online '
innan du hämtar kaffet i espressomaskinen

14. Du lägger huvudet på sidan för att le :)

15. Du läser detta och nickar och ler

16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till

17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknas i denna
lista18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där

19. Och nu sitter du och ler åt dig själv

Ha en fortsatt trevlig dag


Blev de kväller??

vipps sa de bara sen va de mörkt som jag vet inte vad..Hur fan gick de till? Vem släckte,,Typ?
Åhh är så brutalt trött på detta mörkret och på denna höst.. tittar om o om igen på kontot för att se om de kanske kan finnas någon som kan ha donerat ett par tusen till en hösttrött kvinna om hon hejlöst hade tagit uten en gnutta dålig samvete o dragit till varmare o ljusare bredgrader med papaplydrinkar o pool..
men ICKE samma misserabla syn när man kollar kontona..de e minsann tur att de bara går runt.. inte fan blir man rik med FK som insättare på kontot.. tror snart att kom kommer att införa en avgift för att dom överhuvudtaget ska sätta in pengar.
usch om man bara kunde blir fri deras klor.. de e nog min önskan.. att slippa dessa förnedrande samtal från dom då man efterår känner sig ommöjligt ännu mera nere o mörkt. Dom har knepen för att få en till att må dåligt.. dom som ska hjälpa.. Jag kan inte säga att dom hjälpt mig så mycket..
jag har inte bett om denna situation jag o mitt lib befinner mig i.. de e bara att gilla läget men de e inte de lättaste.. orken tryter o lusten försvann med solen.
Nu är de kväll och jag bara längtar till de e sovtajm.. de kommer jag att klara galant.. SOVA!!
Sonen min tittar på någor dpligt barnprogram.. de e konstigt att de inte kan finnas bra barnprogram..men de e väl därför som de kallas barnprogram för att vi vuxna inte ska tycka de e bra, men de hade ju underlättat tillvaron en smula..
De e så konstigt att BP idag ska göras med en sånn massa ljud o musik hela tiden. visst är de bra att tekniken går framåt men måste den utnytjas till max i varje program?
Gillar inte barn de enkla längre. eller om jag vänder på de, uppskattar barn allt jobb som ligger bakom de? Förtsår som de? eller dom bara drillas till en värld där de bara ska vara så maxat allt?


ja ni ser Nillan funderar för mycket när de blir kväller för tidigit.. snälla någon TÄND SOLEN!!!!!!!!!

Möte Möte o Möte


Denna veckan tror jag att jag totalt drunknar i möte... de e möte varje dag HATE IT och jag kan lova att när denna vecka är slut kommer jag inte vare mycket klokare efter dessa möten..
Och de e inte bara mötena de ska köras dit med.. i de flesta av dessa möte är typ 6 mil att köra.. snacka om att tillbriga mycket tid IN THE CAR,.
O för att inte prata om detta väder som våder. man får ju ha sten i fickorna om man inte ska riskera att blåsa bort jue..
de e inte kul alls inte ens Nema ville vara ute idag Hon som annars tycker att en promenad är lika trevligt inte idag dock för ag har sällan skådat en hund om pinkar o sk.. et så snabbt som Nema idag o sen bar de kosan mot dörren o tro inte den jycken ville gå några ex meter inte NIX snabbt ner i krogen igen så fort hon kom in igen..

Är detta att teken på att även jag borde sova en stund eller fem??
Är så trött att jag snart inte orkar vara trött. hur är de möjligt??
usch känner mig som en riktig gnällkärring


en höstig helg


ja då va denna helgen i November över..
De har inte varit så mycket ös i helvetet denna helgen..
I lördag va de gomat o mycket trevligt sällskap.. De kan man leva med..
många skratt som har klingat öven under söndagen...

Nu ligger en ny vecka framför med MASSOR av möte som jag inte har en aning om hur jag ska hinna med.
Tror de skulle behövas en Nillan till i detta liv. men de e bara att göra sitt bästa o försöka hinna med,,

Dagarna är mörka och de känns som dom e oändligt länga fast de blir mörkt snabbt,, de e väl för att de e mörkt så tidigt som de känns som långa kvällar,,
nu sitter jag i soffan under en filt, ljusen är tända o en svag doft av kanel smyger sig runt i huset,
sonen ligger i sin säng och ska snart sova o de tror jag att jag med ska..


pappa
idag är de pappasdag.. hoppas kurre bjöd på en smarig måltid där uppe hos er,,
sakande här är stor o ditt ljus brinner här som ett tecken att du finns i mina tankar..
de e mörkt de e höst och de e ensamtHöstlovet


 Fy vad jag har varit dålig på att blogga nu när barnen haft lov. Men de har minsann gott i ett här trotts att vi inte har hittat på något.
I måndags passade H sonen efter som jag hade ett läkarebesök.. I Malmö.. Dennna fistel Grr

När vi ändå skulle invänta en del provsvar så passade vi på att titta lite runt de e alltid kul att vara i städer man inte brukar och spec Malmö som har ALLA stilar
jag hittade minsann en varm och go vinterjacka som föll mig i smaken..
någon tunika skulle behöva några mer men...
Tisdags sophie kom hem och då tog vi tad i deras rum och fixade där..
Onsdagen en snabbis till IKEA  Så att barnen fick,nya gardniner och lite ljus
dom e ju stora nu så dom vill ha ett mera "vuxet" rum
de blev jätte fin
Tordagen va LLLÅÅÅÅNNNGGG när klockan va 14 trodde jag att de blir inte kväll dagen sniglade ju sig fram
vi körde och handla när kvällen äntligen kom,
sonen har haft mycket hosta natt så
fredag... ja lite besök hade vi på eftermiddagen trevligt...
kvällen bestod av go mat och mys,, och Idoli onsdads när vi satt i bilen upp till IKEA kom höstens uttalande från sonen
han satt där bak och på radion slog dom över till vädret..
hon. väderkvinnan urtalae sig om de kommamnade väder där hon utlovade snö..
SUCK
SONEN: Dom dära vädermänniskorna behöver inte jobba där, dom bara ljuger. De blir aldrig sånt väder som dom säger att de ska va...
slut citat


helgen kommer o jag vet inte vad som händer
pratade om att bada kanske,,,lite vill man göra på man e ledig tillsammans


Barnen har varit hur mysgosa som helst
så trevligt de är att göra saker dåRSS 2.0