Grattis min PappaIdag skulle pappa fyllat år.. så idag hade man varit "hemma" o grattat honom.. men nu har ju ödet valt att min pappa inte ska bo här utan han är en änglapappa som hans dotter saknar mycket,,
önskar honom en go dag o tror nog både mamma o kurre firat med honom idag,,
pappa lilla...tears in heaven..


LIFE IS TOO SHORT

sonen sa..idag när jag spelade denna låten att "mamma du e stjärnorna på min himel,,"
http://www.youtube.com/watch?v=k06-yYQo7-Y
så men lite leende avslutar jag denna dagen

bye

saknar


http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM

Utkast: ...http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug

De går upp och de går ner o idag gick de minsann bara nerVissa dagar är så grymt jobbiga. som om man går omkring med dy upp till knäna Jag har inte haft mycket ork idag, den tog liksom slut långt innan dagen började. jag ville bara slå klockan i väggen när den ringde i morse.. hatar sånna här dagar, Vädret piggar ju inte upp heller.. fy fan säger jag bara denna hösten känns lång REDAN
Sakanden efter mina nära är mer påtagligt dagar som dessa.. jag vill inte vara så här ensam.. vill kunna åka o fika hos mamma.. men hon finns ju inte..
jag känner mig totalt vissen idag,,
vill bara lägga mig på soffan o ligga där till orken kommer tillbax.. om den nu hittar till helvetet..
usch vad tråkigjag är idag


inget kul har hänt heller,.. är så trist att sonen kte en stund till sin pappa.. kanske inte bra va därför men jag förstår honom om de nu va så..

ja nog om detta


En kul dag

idag har jag Emma Lucas Åsa Liam o Linn varit en runda i stan. Först tog vi en runda i själva city, Lucas handlade tre nya bilar och en ficklampa jag handla inget merän "lite" godis från videomix..
Som vanligt när man gör något utöver de vanliga händer de saker något som inte borde hända,, o idag va de Åsa som fick fågelbajs i huvudet,, gissa om jag/vi skrattade.. Å hennes ord.."här står jag o skricker men jag har fågelbajs i huvudet" tur hade hon tvättlappar så detta kunde tvättas bort. Men dagen skratt blev de..
sen blev de MCD o sväng i tivoliparken..
nu sitter man här o är allmänt trött o minsann kan jag säga att vi haft en bra dag..

TACK

I morgon söndag en tråkdag o sen är de vecka igen,var är vi på väg??fy fan vad jag e arg!! Eller irriterd eller vad fan jag nu e..
Har en kompis som bloggar mycket, där jag har tyckt de va trevligt att läsa bloggen om hur livet i allmänhet är. Jag tillhär dom som läser blogg av olika anledningar, en anledning är att de är intressant att läsa hur andra skriver, inte bara innehållet. I vilken fall som helst så finns de personer som roar sig för att "SABBA" för bloggare. Dom hittar på de mesta, som att ändra ipnummer och nu de sista så har bloggen kidnappas eller vad man nu säger.. den e borta
. någon har fått personen att ta bort sin blogg..
var är vi på väg??
Är avundsjukan så stor nu att vi inte kan skriva av sig utan att andra ska sabba??
Att man har förmågan att skriva är en talang.. de e få som kan skriva så, inte bara dravla. De e få som i vårt samhälle oxå vågar sticka ut hakan o stå för vad vi tycker. Många av oss kan disutera med nära men inte stå för de utåt utan då bara nickan man o samtycker.
nu får man minsann inte skriva o stå för vad man tycker känner o är med om utan då riskeras att ens blogg tas om hand av någon annan..

Man undrar vad de är för samhälle..
En annan sak som irritrade mig idag va. och detta INTE för att jag e avundsjuk av mig. Men som många vet så bor jag granne med en lägenhet som disponeras av migrationsvärket. Nu har detta varit mindre fungerande här.
Nu i början på veckan stod de någon o bankande på deras dörr.. de bankade som f-n
jag tittade ut genom titthålet och jag såg att de va två från migrationsvärket, de har varit problem med dom som bodde där innan så jag öppnade för att prata lite med dom, Fick då veta att dom som bott där fram tills nu ska inte bo här utan nu skulle de komma en barnfamilj. De ska bli lungare här då sas de..
ja vi får väl se tänkte jag.
Senare på eftermiddgen så såg jag att de va en familj där inne och jag hörde hur man pratade om att "de måste vi ha" "de finns ju inte" en man som sa detta på dålig svenska.
två små barn va de.
Idag så såg jag en stor lastbil komma inrulland på gården.. ut bars de sängar.. nya fina sängar från SOVA..
O sen 2 timmar senare kommer de lådvis men olika saker,
täcke kuddar.. ja...allt..
visst jag tycker väl att de inte sk finnas någon som inte har en säng att sov i men hur många av VÅRA svenska ungdommar sover i en ny säng från SOVA?
När jag sedan va nere på gården hörde jah mannen från denna familj som sa att dom MÅSTE ha bil.. o vi MÅSTE HA mera pengar.. ja tänkte jag vem f-n vill inte ha de..
sen ser jag familjen handla nere på byn o handla och jag kan säga de va inte låg budget varianten på mat inte...
som jag sa jag är inte avis jag tycker bara att vi ska hjälpa alla på samma vis,,
Tycker inte mydighetern ska ha rätt att diskriminera när ingen annan får de..


jaja nog om de.. nu är de nattdax... klockan är dax för de för länge sedan..

natt natt suss gott


Blev de kväller???japp då satt man här. klockan visar 20.17 och jag o S sitter i soffan, Har varit på föräldrarmöte i sonens klass i kväll.
S tittar på kanal 5 om personer som har stora familjer.. typ dom blev 102 stycken.. med bar,barnbarn och barnbarnsbarn..
jisses..
att dom orkar

Mötet i middags gick bra. så bra ett sådan möte nu kan gå.. de blir lite ändringar i schman här men de som v skönast att höra va att jag inte har för "hårda" regler här hemma och att bladdertantens skvaller kom ingenstans..
jag hoppas att denna pratglada person tänke sig för nu och inte skvallrar runder.. men de e väl som att tro att man kan gå på vatten.
Men jag försöker att inte bry mig.. jag är den jag är och jag klara av att stå för de!!
Jag är starkare än du.. så mycket starkare än du  de hr jag lärt mig nu...I morgon är de fullt upp med möte läkarebesök..
så de blir en tidig kvällnatt natt sussa gott

NervösFy... idag är de ju måndag o denna måndag är de ju detta möte..
har inte sovit på hel natten.. och de beror inte bara på detta mötet utan de finns många faktorer som spelat in. de e så hopplöst att inte kunna sova, hela dagen blir ju totalt lustig...
man e liksom vaken men i ett sovande tillstånd,,


nä om man skulle ta tag i dagen,, ta en promenad med hunden så kanske man vaknar lite o sen förbered sig inför mötet...En dag i dag medDå har de varit söndag, sitter här de e söndagskväll.. sonen sover, Sofftan sitter här o nyser o Néma ligger o myser,,
Vi har varit på Vångaskördefest idag, de va minsann ganska så trevligt, Emil Sigfridsson o Sara från Sarek uppträdde vi åt äpplekaka o de va allmänt trevligt,,
Man märker att hösten tagit över de e kallt om kvällarna och naturen står i en konstig blandning i färgskalan.. de finns klara fina färger blandade med visa trista...
ja de är bara att acceptera att de är så här nu.. jag tycker visserligen att de e mysigt att krypa ner under filten i soffan och mysa med lite levande ljus på bordet men hade jag valt hade jag givitvis valt sommar alltid.

Nu är de ny vecka o i morgon är de föräldrarmöte i sonens klass.. Tisdag kommer jag att tillbringa hela dagen i stan.. har typ mycket i stan inbokat 
onsdag är de dans sen är denna veckan snart med slut.. usck vad tiden bara springer i väg. på lördag var vi uppvining med dansen på södra kassern

usch jag har ett trist möte med i morgon.. HATE IT
andra idioter har lagt sig i mitt liv och nu ska jag försvara de.. GRR
Men jag kan inte annat än gå dit och vara mig själv och stå för den jag e...

En sak har jag tänkt mycket på nu de senaste dagarna, jag vet inte om de e jag som har blivit knäpp men..
ja så här tänker jag, vi lever i ett ålderfixerat samhälle. De får inte vara för stor ålderskilnad mellan dig och din partner.. allt handlar om ålder och hur du ser ut.. man ska vara smal man ska se fräch ut vara uppstilad till tänderna och ha de senaste modet på klädrena. men vad hände med dig själv då? Den senaste tiden har jag slutat att tänka så.. den som vill ha mig får ta mig som jag e.. är jag sleten en dag är de mysbyxor.. känner jag att idag har jag orken så tar jag på mig något snyggare som JAG tycker om. jag har liksom slutat att bry mig om vd andra tänker.. gillar dom inte mig ..ok skit i mig då..jag har liksom börjat att tro på mig själva mera,, de e ok att vara NILLAN o jag ska vara NILLAN och trivas med de..Ithis is me... all the way


Deppar lördag
oftast brukar jag uppskatta lördagar men inte denna som e idag. Vet inte varför, känner mig låg och totalt omutiverad. Vill ligga i soffan hela dagen men hur kul på en skala är de då?? Gött är de men fan inte mera.
så ikväll sa jag gotta mig med ja ni kan ju gissa vad??
GODIS
Är så trött på denna hålan och dess omnejd jag bor i. Har nu än en gång blivit drabbad av en av dom stora "bladderkärringarna" i denna kommun. Jag lovar denna kvinnan har svart bälte i skvaller. O nog står jag för mina fel men denna kvinna tror att hon lever sitt liv så pefekt, vilket så inte är fallet. Nu har hon i aiia fall hoppat på mig.. de e en trist i historia där hon säger, framför min dötter att "din mamma förtjänar inte att bli kallad mamma, de ska vi plocka bort från henne"
Med dessa ord ekandes i mitt hjärta har jag genomlidit denna vecka. Till sakner hör att när hon, blddern ringde upp mig ville hon inte veta hur eller vad som hänt utan hon drog sin slitsat av de hela.
kan säga att de handlar om tonåringar och hur dom beter sig..
jag vet inte om jag är en unikt dum mamma som vill veta var mina barn är. Är dom i väg på disco vill jag att dom ringer hem vid 23 tiden.gör dom inte de ringer jag o svarar dom inte ja då får jag göra vad jag kan för att få tag på dom, om de så innebär att jag får köra dit..
jag vill inte att mina barn är ute o ränner på byn jag vill veta med vem och vart dom e..
De e inte som jag vill kontrolera dom så utan jag e rädd för vad som kan hända.
Nu har denna bladdertant då lagt sig i mitt liv då,, hon känner mig inte, hon vet vem jag är man hon hade mycket att säga om mig..
IOFS kanske man inte borde bry sig så mycket om vad denna tant säger men mitt hjärta slogs sönder när hon sa att jag inte förtjänade att vara mamma o att jag inte förtjänade att leva. hur nu hon kan veta detta men..
snacka om att ord kan göra ont..hösten är här och man har minsann fått ta fram höst jackan, de som e mysigt med höst är att få kura i hop sig i soffan och tända lite ljus o mysa lite..

o just på ljusfronten så blev jag irri på de med..
tänkte att jag skulle ha lite mera ljus.. IKEA har ju sådan men som jag sa innan så fanns inte orken riktigt där idag för de men så viste jag att IKEA ha ju sånt "handla hemma" och jag satte mig ner och tänkte ut vad jag skulle ha. de blev lite nya kuddar med överdrag stora och små en matta o just ljus.. MEN
ljus kan man inte få hemskickat.. innerkuddarna gick men INTE överdagen HMm vad är meningen då..
mattan kunde jag med få hem. Men de e ju bara hälften, då måste jag ju ändå köra dit. de kan ju då spela kvitta,, snacka om att inte vara geneom tänkt..


nä nu piper torktumlaren.. måste ta de för jag måste tvätta min jacka som Néma va tvungen att drägla på när vi va ute,

ses


LITE ONSDAGSDRAVEL

Ja de va ett tag sedan jag skrev. men jag vet ine vad de är som tagit min tid men den är slut. lika slut om jag e.
De känns som jag har tappat orken totalt, just idag. Förra veckan va en händelserik vecka. jag mådde skit efter de. Att en person som inte känner mig kan få en till att känna sig så liten o meningslös..
usch
jag orkar inte skriva om de just nu men de kan hända att kah skriver om de senare.
i dag tror jag att jag ska dansa. den började förra veckan men då fanns de ingen möjlighet för mig att göra de men idag kanske.

Har städat här hela dagen men e inte helt klar än men jag blir de väl om jag inte hamnar här allt för länge =)

Fk har för tillfället slutat sin jakt mot mig, jag orkar inte med de.
jag måste få ta en dag i sänder..


nu tror jag att jag tar de sista städet så kanske jag hinner softa lite innan dansen..

ja detta va ingen innehållsrik blogg...
men men.. DE KOMMER MERA...

RSS 2.0