Hunden Nema




Nu sedan ett par veckor sedan har denna lilla tjej hållit oss IN THE HELL sällskap..
En liten ( ja inte till växen) hund som heter Nema.
Mina barn har länge viljat ha en hund, jag har sagt att de e mycket att fixa med med en hund, något som barn inte riktigt lyssnar på, man blir bara tjatig som mamma. Men nu när Nema varit här så har dom fått uppleva hur de är att ha hund och ja jag kan inte säga annat än att jag e förvånad över hur bra de går. Dom går ut med henne, dom förstår att man kan inte vänta till man har lite att göra om hunden visar att den vill ut. Hon, hunden är jätte duktig. Blev lite förunnan för ett tag sedan då min son ville hålla henne, han sitter i stol o Nema är ju en stor hund, jag tänkte tyst detta går aldrig men ok d vi provar och döm av min förvåning när hunden lugnt bara lunkar brevid hans rullis. Hon sätter sig brevid honom så han kan klappa henne, hon låter sig vara med i lekan genom att agera lekbacke åt hans bilar och när hon tröttnat visar hon de genom att helt sonika gå där ifrån.
Hon är go denna hund och de e ett nöje att ha henna här.
Att gå ut på morgonen o höra fåglarna är så mysigt.Hon kryper upp till mig i sängen, (jag vet hundar ska inte vara där men hon är de)
Men vist de är ett passande med hund, man får tänka hela tiden. Nu lever ju jag ett inrutat liv ändå så de är ju inte helt främande detta med planering men ändå de krävs lite..





Nu är eftermiddagen här. Detta har eller är en sådan dag då de liksom är som en bergodalbana.. Jag är ledsen en stund för att sedan ha lite ork att ta tag i lite här hemma för att sedna kastas ner i soffan igen med tårarna rinnande ner för kinden..
Har försökt att räkna lite hur min ekonomi kommer att se ut i sommer o de va ju lätt. jag menar de e inte så många siffror. Hopplöst.. man sitter i en sits där man inte kan göra alltför mycket åt ekonomin.. jag menar hade man nu tillhör dom som är helt arbetsförda hade man kanske kunnat ta till lite extra jobb så man fick lite extra plus på kontot men nu är de inte så utan en en gång tvingas men att bara gilla läget...



I sommar ska sonen vara hos sin pappa i två veckor, har ADLRIG varit utan honom så länge så jag behöver kanske inte säga att de e tungt att tänka på.Jag vet att han har de bra hos sin pappa de e inte de, grejen är den att de e jag som är beroende av min son tror ja.. nä så illa är de inte men de kommer att kännas lustigt..


Blåser o de e två klänningar kallt idag eller är de så här vädret ska vara de e bara de att man blivit
bortskämd de senaste veckorna...




ÅRETS SWEDEN ROCK SKRATT
"Man kan väl inte spela Sveriges National sång på Sweden rock, den e ju inget bra"

Detta citat är tagit ifrån en diskution som uppstod kl 03 på natten när vi stod och vänta ¨på skjutens hem. brevid oss stod några som skulle till Gävle som inte va allt för uppspelta över Blekinges stolthet. När jag sa
-Team Can va ju så bra..
så va de en kille som sa just de
-man kan väl inte spela Sveriges National sång på Sweden Rock den e ju inget bra..
ASGARV
jag försökte vilt förklara att så kan man ju inte tycka men alla bara skrattade..


Ja på SRF får man allt uppleva mycket. Nillan hade ju grymma skoskav sedan Tordagen och de gick ju bra så länge man höllt aloholhalten på en bra nivå men ju mer den sjönk och kvällen övergick till natt så gjorde de mera ont i mina fossingar. Tillsist kunde jag inte härda ut längre och skrona åkte ner i väskan och SRF upplevdes i struplesten.. De va spännande för varje steg man tog man viste liksom inte vad eller var man trappande. Tillsist va de äckligt som fan o illa måendet stod mig i halsen. Så när väl bilen kom åkte strumporna all världens väg o jag satt o studerade mina blåsiga såriga blödande fötter..Dagen efter va de att köra till apoteket o köpa skoskavs plåster o nillan kunde i alla fall stödja lite på sina ömma fossingar..

ja detta lite om äventyren på SRF detta året. finns säkert mera att förtälja om i detta ämmne så jag ber att få återkomma..


Nu vill sonen att jag ska ta o fixa en väska till honom, vad han nu ska med den till men han har säkert en plan med de..




None











LIFE IS TOO SHORT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0